banner388

Ağzını Sildiği Peçeteyi Yiyorlarmış!

Fethullah Gülen'in bir dönem yakınında yer alan Ahmet Keleş, anlattıklarıyla şok etti.

Ağzını Sildiği Peçeteyi Yiyorlarmış!

Fethullah Gülen'in bir dönem yakınında yer alan Ahmet Keleş, anlattıklarıyla şok etti.

11 Ağustos 2016 Perşembe 12:23
Ağzını Sildiği Peçeteyi Yiyorlarmış!

Fethullah Gülen’in bir dönem en yakınında yer alan isimlerden olan Ahmet Keleş, katıldığı bir televizyon programında Fethullah Gülen ile ilgili bilinmeyenleri, örgütteki sapkınlıkları anlatı.

İşte o ifadeler:
“Bir gün Fethullah Gülen ile kahvaltı yaparken gelenlerden bir tanesi Gülen’in ağzını sildiği peçeteyi aldı ve bir kısmını yırtıp yedi, bizzat şahidim. Bu bir cinnet noktası gibi birşey. Gülen’in ağzını sildiği peçeteyle gömülmek istediğini söyleyenler bile var. Fethullah Gülen’in “İstesem elime aldığım kağıdı paraya, dokunduğum toprağı altına çeviririm” derdi. Gülen’in kesilen tırnakları ve saçları atılmaz saklanır, traş olduğunda kesilen saçları, iç çamaşırları da saklanırdı. Bunlar kutsal sayılırdı. Örgütün dışında kalan herkesi düşman gibi görüyorduk, Gülen’in elini öpmek bir tören ve özel bir makamdır."

Son Güncelleme: 11.08.2016 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.