banner388

10 Bin Kişilik Aile’den ‘’EVET’’ Oyu

Güneydoğu Bölgesi’nde yaşayan aşiret ailesinden referandum sürecinde ‘’evet’’ oyu kullanımı kararı aldığı öğrenildi

10 Bin Kişilik Aile’den ‘’EVET’’ Oyu

Güneydoğu Bölgesi’nde yaşayan aşiret ailesinden referandum sürecinde ‘’evet’’ oyu kullanımı kararı aldığı öğrenildi

26 Ocak 2017 Perşembe 12:55
10 Bin Kişilik Aile’den ‘’EVET’’ Oyu

 
Meclis’te görüşülen anayasa teklifinin kabul edilmesinin ardından şimdi gözler referandum sürecine çevrildi. Kimi siyasetçiler ve sanatçı ve spor dünyasından kişiler referandum sürecinde yer alacağı platformu belirlerken bir düşünce açıklaması da Güneydoğu Bölgesi’nde yer alan 10 bin kişilik nüfuslu aileden geldi.

Gaziantep ve Kilis’te yaşayan 10 bin kişilik nüfusa sahip Kaplan ailesi yaptıkları aile toplantısında, referandumda ’evet’ oyu kullanma kararı aldı. Aile büyüklerinin hazır bulunduğu toplantıda anayasa değişikliğinde ‘’evet’’ oyu kullanılacağı yönünde açıklama yapıldı.

Toplantıya katılan Kaplan ailesinin ileri gelenlerinden ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birlikleri Başkanı olan Selahattin Kaplan, Türkiye’nin geleceği için referandumda ’evet’ oyu kullanacaklarını ifade etti. Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Kaplan, bölgedeki ülkelerde yaşanan coğrafi değişikliklerin Türkiye üzerinde de uygulanmak istendiğini ifade etti. Kaplan, güçlü ve istikrarlı bir ekonomiye sahip olan Türkiye’nin 15 Temmuz darbe girişimi dahil bir çok olayın üstesinden başarıyla geldiğini hatırlatarak, "Kaplan ailesi Kilis ve Gaziantep’te yaşamlarını sürdüren ve çeşitli iş kollarında önemli başarılara imza atmış bir ailedir. Yaklaşık on bin kişilik ailemiz Zirveli Derneği çatısı altında birleşerek referandum sürecinde evet oyu vermek için karar almıştır. Türkiye’nin ve yarınlarımızın bu ’evet’e ihtiyacı vardır. Bugün Ortadoğu ülkeleri üzerinde oynanan oyunlar, sınırlarımızda yeni devletçik yapılanmaları adım adım ülkemize gelirken referandumda verilecek olan ’evet’ oyları Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü koruyacağı gibi yürütmeyi çok başlılıktan kurtararak sistemin önünü açacaktır. Türkiye’nin önü açıktır. Referandum süresince bizler de neden evet dediğimizi ve insanların neden evet demesi gerektiğini toplumun bütün kesimleriyle paylaşacağız. Güçlü ve büyük Türkiye’nin inşası, yarınlarda lider ülke olabilmesi ve milletçe huzur içerisinde yaşayabilmemiz için sandık başında evet diyeceğiz” dedi.
 

 
 

Son Güncelleme: 26.01.2017 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.