banner388

Trafik sigortasına yüzde 5+5 zam

Döviz kurunda yaşanan artış nedeniyle trafik sigortasına yüzde 5+5 zam yapılacak.

Trafik sigortasına yüzde 5+5 zam

Döviz kurunda yaşanan artış nedeniyle trafik sigortasına yüzde 5+5 zam yapılacak.

11 Aralık 2017 Pazartesi 09:34
Trafik sigortasına yüzde 5+5 zam

Trafik sigortasına yüzde 5+5 zam yapılacak. Zammın nedeninin ise döviz kurunda yaşanan artış nedeniyle yedek parça fiyatlarının yükselmesi olduğu belirtildi.


Habertürk'te yer alan habere göre, trafik sigortasında tavan fiyatlar yeni yılda yüzde 5 artırılacak. Bu zamla birlikte ortalama fiyat 27.5 TL yükselerek 57 TL olacak. Trafik sigortasının yılın ikinci yarısında da yüzde 5 oranında artacağının düşünüldüğü belirtildi.


2015’te artan trafik sigortası fiyatlarına nisan ayında tavan getirilmiş ve maksimum fiyat 7. basamakta yani 4 yıl üst üste kaza yapmayan sürücülerde İstanbul’da 470 ve Türkiye genelinde ise 444 lira olmuştu. Ayrıca sigorta şirketlerini enflasyona karşı korumak için bu tutarların ayda yüzde 1, eylül ayından sonra ise yüzde 1.5 artırırılması kararlaştırılmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Trafik Sigortası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.