banner388

Milletvekili maaşları düşürülsün! #milletvekilimaaşları

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı kamuda tasarruf tedbirlerinin ardından #milletvekilimaaşları sosyal medya hesabı Twitter'da en çok tartışılan konular arasına girdi.

Milletvekili maaşları düşürülsün! #milletvekilimaaşları

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı kamuda tasarruf tedbirlerinin ardından #milletvekilimaaşları sosyal medya hesabı Twitter'da en çok tartışılan konular arasına girdi.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 15:46
Milletvekili maaşları düşürülsün! #milletvekilimaaşları

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı kamuda tasarruf tedbirlerinin ardından gözler atılacak adımlara çevrildi. Son günlerde artan döviz kuru ile Türk Lirası'nın her geçen gün daha fazla değer kaybetmesi ile birlikte milletvekili maaşlarının düşürülmesi Twitter'da TT oldu.

#Milletvekilimaaşları

Binlerce kullanıcı Twitter hesapları üzerinden kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında milletvekili maaşlarının ve emeklilik sistemlerinin yeniden düzenlenmesini talep etti.

18 BİN TL'DEN FAZLA MAAŞ ALIYORLAR

Milletvekilleri 2018 yılında ortalama 18 bin TL maaş alıyor. Ayrıca bir dönem vekillik yapanlar emeklilik hakkı kazanarak 10 bin TL'nin üzerinde emeklilik maaşı alıyor.

#milletvekilimaaşları etiketi altında yapılan yorumlar, vekillerin maaşlarının yüzde 50 oranında düşürülmesi ve emeklilik için bir dönem vekillik şartının kaldırılması şeklinde.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Görüşüm böyle 2018-08-12 10:08:20

Benim ayligim benim seçtiğim vekilimin günlüğü hacrah haric çok gez çok gor seçimden sonra seni seceni tanima yanına gitmek için oy verdiğin kisiye kendisiyle gorusmek için ricada bulun iyi calismalar

Avatar
SEÇMEN GÖRÜŞÜ SAMSUN 2018-08-11 16:58:39

MİLLETVEKİLİ MAAŞLARI 20 BİN , BAŞKA GİDERLERİ İLE 50 BİN TL OLSUN. AMA BU ÜLKENİN ASGARİ ÜCRETLİSİNİN MAAŞINDA VERGİ ALMA.. EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 2 BİN TL OLSUN.. DAR GELİRNİN MAAŞI MİYİ OLMALI.

Avatar
Ssmsu 2018-08-11 20:20:26

Pislikçiler çıktı meydana gene...

Avatar
Salih batmaz 2018-08-12 07:00:04

Adalet;ALLAH ç.c. adaleti sever.bugunki sıkıntının temelinde adaletsizlik yatıyor. Malesef hükümet adaletli davranmıyor.

Avatar
2018-08-12 10:03:55

Benim ayligim benim seçtiğim vekilimin günlüğü hacrah haric

Avatar
Adalet in Adidir Hz.Ali 2018-08-12 11:58:18

Ülkemizde asgari ücretle geçinen bir aile nasıl ay sonunu getirebilir.Nasıl hesaplama yapar gelir uzmanlari.Bir milletvekiline asgari ücret verelim ve bir ay hayatını idame ettirsin.Adalet ve hakkaniyet istiyoruz artık.Vekiller maaslarinin yani sıra yaptıkları diğer işlerin ihaleleriyle zenginliklerine zenginlik katarken vekil maaşları onlar için çerez parası geliyor.Bu milletin hakkı haram olsun hepsine.Kursulerden konuşurlar kemer sıkın tasarruf edin diye kendileri 1 milyonluk makam araçlarına binsinler.

Avatar
Ali 2018-08-12 19:45:55

Dün bakan Samsun’daydı .peşinde 37 araç, hepsi 150000 ve üstü fiyatlı araçlar,kurum aracı, hepsinde şöför, araçlar hiç kapatılmıyor neden çünkü beyefendiler serin arabaya binsin diye, böylemi devlet yöneteceksiniz, böylemi tasarruf yapacaksınız??