banner388

Kıdem tazminatı kalkıyor mu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kıdem tazminatı ile açıklamada bulundu

Kıdem tazminatı kalkıyor mu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kıdem tazminatı ile açıklamada bulundu

05 Kasım 2021 Cuma 22:45
Kıdem tazminatı kalkıyor mu?

Bilgin açıklamasında "Kıdem tazminatını kim kaldırıyor? Ben kıdem tazminatını savunan bir adamım. Bu konuda yazılarım var. Onu nereden çıkardınız? Kıdem tazminatını kimse kaldırmıyor. Birisi kaldırırsa da ben çıkarım kıdem tazminatını savunurum." dedi.

KIDEM TAZMİNATI KALKACAK MI

Bilgin yaptığı açıklamada  "Bakanlığa geldiğimizden bu tarafa bu yolsuzlukla ilgili iddiaların üzerine gittik. Birtakım isimler sayıldı. Bu bürokratları değiştirmemiz doğrudan doğruya bu mücadelede daha etkin bir ekip kurma arayışından dolayıdır. Elimize ulaşan bilgilerden, soruşturmalardan kaynaklanmaktadır. Dolayısıyla herhangi bir yolsuzluğa asla müsaade etmeyiz. Bu konuda sizin duyumunuz varsa bunu da bana iletin. Bu konuda sonuna kadar gideceğiz. Bu yolsuzlukla mücadele konusunda, yerin altında çalışan maden işçisinin, direğin tepesindeki elektrik işçisinin primleriyle oluşan sigorta sisteminden beş kuruş kimseye çaldırmayız. Çalınmasına, çırpılmasına, yolsuzluk yapılmasına, istismar edilmesine asla izin vermeyiz. Buna göz yummayız. Bu konuda elinizde bir bilgi varsa verin. Takip etmezsek bizi kamuoyunun karşısında eleştirin. Biz kimin yakını olduğuna bakmayız. Bu yolsuzluğu ben ortaya çıkarttım. Kimse de beni aramamıştır, 'Vedat Bey bu benim yakınımdır...' Bu iddialar sosyal medyada çıkan iddialardır. Bu iddiaları ciddiye almıyorum. Ben işime bakıyorum. Ortada bir sorun varsa, o sorunun üzerine gidiyorum. O sorunları sonuna kadar da götüreceğim. Neticelendiği zaman kamuoyunun bilgisine sunacağımdan tereddüdünüz olmasın." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2021-11-06 14:00:28

Mademki kaldırılmasına karsisiniz o zaman devlete ait bir fonda birikmesini sağlayın ne işveren alabilsin nede işçi emekli olana kadar alabilsin hemde bu süreçte devlete kaynak olmuş olur hazineye yarar işverenin insafına bırakmayınız o zaman devlet bünyesinde biriksin tazminatlar

Misafir Avatar
Anthiseptic 2021-11-06 23:43:17 @Akif

Sen OMÜ deki sığır mısın? Zaten devletin amacı o... Senin paranı alacak , istediği gibi kullanacak ama sen yaşın gelene kadar paranı alamayacaksın. Erkenden almak istersen de üçün birini alacaksın!... İktidara bu kadar yalakalık , köpeklik yapmayın!...

Beğenmedim! (0)