banner388

İşte O Kolej Satıldı !

Doğa Kolejleri’nin %100 hissesi için son şeklini alarak satış anlaşması 20 Ağustos 2016 tarihinde imzalandı.

İşte O Kolej Satıldı !

Doğa Kolejleri’nin %100 hissesi için son şeklini alarak satış anlaşması 20 Ağustos 2016 tarihinde imzalandı.

21 Ağustos 2016 Pazar 12:24
İşte O Kolej Satıldı !

Satış işlemi, Metal Yapı Konut ve Fethi Şimşek ile Turkven aracılığı ile danışmanlık verilmiş olan yabancı yatırımcıların aralarındaki anlaşmanın imzalanması ile sonuçlanmış oldu.

Doğa Okulları’nın kurucusu olan Fethi Şimşek yapmış olduğu açıklamalarda, “Kurulumdan bugüne senelerdir itina ile büyütmekte olduğumuz okulumuzu bu kıymetli ve hayırsever işadamına devretmek bizlere büyük gurur veriyor. Doğa Kolejleri senelerdir başarı ile taşıdığı liderliği, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul şirketlerinden birisinin kurucusu  olan ve aynı zamanda sahibi olan Ömer Saçaklıoğlu ile daha da yükseklere taşımayı hedefliyor” dedi.

1980 senesinden bugüne gayrimenkul geliştirme anlamında Metal Yapı Konut şirketi ile faaliyet göstermeket olan Ömer Saçaklıoğlu, özellikle de üst segment eğitim kampüsü, ofis, rezidans, AVM birde otel konusunda çalışmalarını devam ettiriyor. Yakın bir geçmişte birden fazla projeyi tamamlamış olan Metal Yapı Konut’un şuan devam etmekte olan projeleri de bulunuyor.

Son Güncelleme: 21.08.2016 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.