banner388

Halk Ekmek pide fiyatları açıklandı

Halk Ekmek, ramazan pidesi fiyatları hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada pide fiyatlarında zam yapılmayacağının altı çizildi.

Halk Ekmek pide fiyatları açıklandı

Halk Ekmek, ramazan pidesi fiyatları hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada pide fiyatlarında zam yapılmayacağının altı çizildi.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 12:21
Halk Ekmek pide fiyatları açıklandı

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte pide fiyatları da belli olmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi Halk Ekmek, ramazan pidesini bu yıl da 350 gramını 85 kuruştan satacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada pide fiyatlarına bu yıl zam yapılmayacağı belirtildi.


BAŞKENTTE FİYATLAR AÇIKLANDI


Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, bu yıl da tıpkı geçen yıl olduğu gibi 250 gram pideyi 70 kuruştan satacak. Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, ramazan ayı için hazırlıkları tamamladıklarını, günlük 125 bin pideyi satışa sunabilecek durumda olduklarını belirtti.

İlkbahar, yumurtalı pidelerin kilogram fiyatının 2 lira 80 kuruş olduğuna belirterek, "Halk Ekmek olarak herkes yiyebilsin diye bu sene pidelere zam  yapmadık. Vatandaşlar 250 gram pideyi Halk Ekmek satış noktalarından geçen seneki  fiyat olan 70 kuruştan alabilecekler. Pidelerimiz el değmeden üretiliyor.  Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla bunları tüketebilir." açıklamalarında bulundu


Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nın 400 büfe ve 9  butik satış noktasının olduğunu belirterek bir kaç aylık süreçte yeni mağazaların hizmete gireceğini söyledi. İlkbahar, vatandaşa uygun fiyata ekmek ve pide satacaklarını dile getirdi. Günlük 1 milyon ekmek üretimi yapabildiklerini belirten İlkbahar, ekmek fiyatlarına zam yapmayı düşünmüyoruz dedi.

Son Güncelleme: 24.05.2017 12:22
Anahtar Kelimeler:
Ramazan Pidesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.