banner388

Fuat Çapa; “Yönetim adaletli olmadığı sürece istediğinizi elde etme şansınız yok“

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, alınan 2-1’lik İstanbulspor mağlubiyetiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Fuat Çapa; “Yönetim adaletli olmadığı sürece istediğinizi elde etme şansınız yok“

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, alınan 2-1’lik İstanbulspor mağlubiyetiyle ilgili açıklamalarda bulundu

20 Aralık 2021 Pazartesi 20:32
Fuat Çapa; “Yönetim adaletli olmadığı sürece istediğinizi elde etme şansınız yok“

 Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, alınan 2-1’lik İstanbulspor mağlubiyetiyle ilgili, “Oyunu istediğiniz kadar iyi oynayın, yönetim adaletli olmadığı sürece istediğinizi elde etme şansınız yok“ diye konuştu.


Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında Samsunspor deplasmanda İstanbulspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, maça istedikleri gibi girmediklerini ifade ederek, “Değişik bir savunma kurgusuyla oynadık. Buna rağmen takımımızı tebrik etmek istiyorum. Vermiş olduğumuz görevleri en iyi şekilde yerine getirdiler. Pozisyon olarak net girmiş olduğumuz pozisyonlar var. Maalesef değerlendiremedik. 1-0’dan sonra 10 kişi kalmamız, takımımızın vermiş olduğu reaksiyon olumluydu. Daha sonra net pozisyonlar yakaladık ama son vuruşları iyi yapamadık. Son dakikada yemiş olduğumuz gol, verilen mücadelenin karşılığı değildi. Futbolda her zaman hak ettiğinizi alamıyorsunuz. Oyunu istediğimiz kadar iyi oynayın, yönetim adaletli olmadığı sürece istediğinizi elde etme şansınız yok. Geçen hafta verilen kartlar var. Bugün aynı şekilde verilen verilmeyen kartlar var. Söyleyebilecek bir şey bulamıyorum. Sorunca cevapta alamıyoruz. Hakeme soruyorsunuz bu neden oldu diye, hiçbir şekilde cevap vermiyor. Ona benzer 3-4 pozisyon oldu. Kartları neden verdiniz diye hakeme sorduğunuzda cevap alamıyorsunuz“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Fuat Çapa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-12-20 20:51:48

Doğru suyliyorsun hoca ama senin hiçmi hata yok sürekli top kaybeden olumlu pas yapamayan gününde olmayan saviçeriği atılan kadar oyunda tutmana yine gününde olmayan yaşınıne 90 dakika tahammül etmene ne demeli bu maç sana yazılır fuat hocam hiç kusura bakma.

Avatar
Kahveci Kemal 2021-12-21 01:06:38

Fuat Çağa hocam geldiğinden beri takım futbol takımına döndü en önemlsi bu. Takım artık mücadele ediyor, yardımlaşıyor bunlar maç kazanmaktan daha önemli. Son 2 maçta özellikle hakemler ön plandaydı buna rağmen iyi oynadık bitirici vuruşlarda iş bitiremedik son dakikada yenen gol de maalesef Polat'ın pozisyon hatası vardır öğrencecek o da inşAllah. Takım iyi idare ediliyor futboldan anlamayan kahve beyleri atıp tutmayın.

Avatar
HATKO 2021-12-21 09:36:16

Maçın hakkı beraberlikti, Televizyondan kimin oynadığı oynamadığı çok daha iyi görünüyor, Saviveçi ikinci yarı oynatmamak gerekirdi, ama şu gerçek Takım iyi oynuyor, taraftar olarak futbolcuları yuhalamayalım hep destek tam destek.

Avatar
gol 2021-12-20 20:55:40

yakaladığın pozisyonu gol yapacaksın arkana bakmayacaksın

Avatar
Avcı 2021-12-20 22:17:15

Fuat hocam kör olsa görürdü saviçeviçi.Sen göremedin.mağlubiyetin mimarı sensin.

Avatar
Ahmet 2021-12-21 11:14:55

Kimse moral bozmasın zorda olsa takım ancak TAKIM oldu Fuat hoca ya bir iki takviye verilirse pleyof hatta iki bile bu ligi kaldırir

Avatar
Ferhat 2021-12-21 15:59:04

Bu takımdan savicevic yaşın öztekin gitmedikçe hakemlere başkanımızın tepki göstermedikçe bu takım bu ligde kalır asla çıkama saygilar

Avatar
Ferhat 2021-12-21 16:00:28

Acilen saviçevic ve yaşın öztekin gitmeli hakemler bir çözüm bulunmali