banner388

Dolardan büyük sıçrayış

Önceki günü 7.62 TL seviyesinde, rekorla kapatan dolar kurunda bugün de yükseliş sürdü ve yeni rekor geldi.

Dolardan büyük sıçrayış

Önceki günü 7.62 TL seviyesinde, rekorla kapatan dolar kurunda bugün de yükseliş sürdü ve yeni rekor geldi.

22 Eylül 2020 Salı 18:28
Dolardan büyük sıçrayış

DOLAR TIRMANIŞA GEÇTİ

Türkiye 'de piyasaların kapanmasına yakın saatlerde dolar kuru yükselişe geçti. Sabah saatlerinde 7.61 TL seviyesinde olan dolar kuru, akşam saatlerinde yükselişe geçti. Dün 7.62 ile rekor kuran dolar kuru, edinilen son dakika bilgilerine göre 7.66 TL seviyesine çıktı ve bir rekor daha kırdı.

MERKEZ BANKASINDAN DOLAR TAHMİNİ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, geçtiğimiz gün bir açıklama yaptı ve 2020 yıl sonu dolar kuru tahminini yayımladı. Daha önceki dönemde dolar tahmini 7,34 olarak açıklanmıştı. Ancak geçen gün yapılan açıklamada yıl sonu dolar tahmini yükseltilmiş ve 7,60 olarak açıklanmıştı.

Gram altında yatay seyir dünden beri devam ediyor. Dün akşam saatlerinde hızlı bir düşüşle 476 TL'den 462 TL 'ye kadar düşen gram altın, bugün yukarı çıktı. Piyasalardan alınan son verilere göre gram altın 468 TL 'den işlem görüyor.

Anahtar Kelimeler:
DolarnekadarDolarDövizkuru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.