banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli zammı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, emeklilere heyecanlı bir mesaj verdi. Yıl sonu itibarıyla emekli zammını yeniden değerlendirmemiz söz konusu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli zammı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, emeklilere heyecanlı bir mesaj verdi. Yıl sonu itibarıyla emekli zammını yeniden değerlendirmemiz söz konusu" dedi.

21 Temmuz 2023 Cuma 19:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli zammı açıklaması!

Seyyanen zam beklentilerine rağmen emekli aylıklarına sadece yüzde 25 zam yapıldı. Konu Türkiye'nin gündemine otururken Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklileri heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Erdoğan, "Emekliler noktasında da yıl sonu itibarıyla yeniden bir değerlendirme yapmamız söz konusu. Memura, işçiye ve emekliye bütçe şartlarını zorlayarak yapabileceğimiz en iyi zammı yaptık. Kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğimize dair söz verdik ve şu ana kadar da ezdirmedik." dedi. Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini belirten Erdoğan, "SSK ve BAĞ-KUR emeklilerimize enflasyon zammına ilave refah payı verilerek zam oranını yüzde 25'e yükselttik. Memur emeklilerine de aynı şekilde yüzde 25 oranında zam yapıldı. Enflasyonun üzerinde artışlar yapıldı. Biz memurumuza, çalışanımıza, emeklimize bu zamları yaparken, bazı fırsatçı, açgözlüler de adeta vatandaşın cebine elini uzatıyor. Bu fırsatçılara izin vermeyeceğiz. Ticaret Bakanlığımız, denetimlerini sıklaştırdı, cezai işlemleri artırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberEmekliZamEkonomi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-07-21 21:34:29

Siz yıl sonu değerlendirin.Emin olun bizde çok iyi yerel seçimlerde değerlendireceğiz

Avatar
Türk 2023-07-21 22:49:39

Zaten sene başı zam yapılacak. şimdi haber bu mu yazık milletle dalga geçiliyor.

Avatar
Şenol 2023-07-22 16:08:03

Helal olsun Reisim 0n Milyon Emekli size oy verdi İkdidarda kalmanı sağladı Aslında hiç vermesen daha iydin 10 puan daha düşürebilirsin Hiç Endişen olmasın 10 milyon oyun yine garanti......

Avatar
zam 2023-07-22 12:52:17

sen sadece memuruna zam ver ama o memurun yüzde kaçı sana oy verdi araştır bir öğren

Avatar
hasan 2023-07-22 16:55:05

emekliler 5 senelik göreviniz geçen seçimde bitti seçime jkadar size vaatler havada uçuyrdu şimdi belediye seçimleri var merak etmeyin belediye seçimlerinden önce size bir zam daha olur ondan sonra 5 sene sonra bir daha hatırlanırsınız devam şahlanış çıraklık kalfalık ustalık ve şahlanış