banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon yeterli değil

"Boşanma oranları hızla artıyor. Boşuna 3 çocuk demiyoruz. Çünkü bu toplumun özellikle ihtiyacı var. Detayına burada şuan giremem. Ama nüfusumuzun 85 milyon olması yeterli değil. Çok daha fazla nüfusa ihtiyacımız var."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon yeterli değil

"Boşanma oranları hızla artıyor. Boşuna 3 çocuk demiyoruz. Çünkü bu toplumun özellikle ihtiyacı var. Detayına burada şuan giremem. Ama nüfusumuzun 85 milyon olması yeterli değil. Çok daha fazla nüfusa ihtiyacımız var."

26 Ekim 2023 Perşembe 22:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon yeterli değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda açıklamalarda bulundu. Türkiye nüfusunun yeterli olmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha fazla nüfusa ihtiyaç var. Dünyamız giderek yaşlanıyor." dedi. Erdoğan ayrıca LGBT'ye de sert tepki gösterdi.

"85 MİLYON NÜFUS YETERLİ DEĞİL"

Çocuk sayısının azaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Modern birey daha yalnız, hayatın zorlukları karşısında daha zayıftır. Gelişmeler modern bireyin yalnızlığına çare olamadı. Sosyal medya ile insan daha fazla daha fazla içine kapanmış ve toplumdan kopmuştur. Evlenme yaşı yükseliyor, boşanma rakamları artıyor. Çocuk sayısı azalıyor. Bizim Türkiye olarak nüfusumuzun 85 milyon olması yeterli değil. Daha fazla nüfusa ihtiyaç var. Dünyamız giderek yaşlanıyor." ifadelerini kullandı.

"CUMHUR İTTİFAKI'NDA LGBT DİYE BİR ANLAYIŞ YOK”

LGBT'ye tepki gösteren Erdoğan, "Aile meselesine bakarken anne baba ve çocukların olduğu yapıdan ziyade geniş perspektiften bakmalıyız. Müslüman Türk milletinin güçlü aile yapımızı zayıflatacak girişimler karşısında teyakkuzda olmalıyız. Devlet olarak yaklaşımımız bu yöndedir. Cumhur İttifakı'nda LGBT diye bir anlayış yoktur. Varsın LGBT illet ittifakının malzemesi olsun tepe tepe kullansınlar. Bizde yok çünkü bizde aile kutsal yapıdır. Modern dünyada şehirleşmenin artması ile aile bağları zayıflarken ailenin önemi artmıştır." dedi.

“SAPKIN AKIMLARIN HEDEFİNDE AİLE KURUMU VARDIR”

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Aile kurumuna yönelik tehditler sadece bunlarla sınırlı değil. Son dönemde en büyük tehdit küresel odakların teşvik ettiği cinsiyetsizleştirme politikası. Sapkın akımların hedefinde aile kurumu vardır. Daha vahimi bunun küresel bir dayatma haline dönüşmesidir. Eleştirilerin susturulduğu, itiraz edenlere hayat hakkı tanınmadığı, tepki gösterenin ekonomik, siyasi olarak baskılandığı bir avuç azgın azınlığın milyarlarca insanı esir almaya çalıştığı küresel zorbalıkla karşı karşıyayız. Çocuklarımızı hedef aşan tehlikeye karşı aileyi korumak bizim görevimizdir. Türkiye bu dayatmalara boyun eğmeyecektir. Evlatlarımızı bu sapkınların eline bırakmayacağız. Aile yapımızın dinamitlenmesine izin vermeyeceğiz."

Son Güncelleme: 26.10.2023 22:50
Anahtar Kelimeler:
ErdoğanLGBT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alex 2023-10-26 23:11:28

Neyimize güvenip çocuk yapcaz kendimize zor yetiyoz doğurup sokağa salmakla olmuyor

Avatar
Kemal Orhan 2023-10-27 00:16:02

Bu ülkeye nitelikli 40-50 milyon insan fazlasıyla yeter niteliksiz 300 milyon insan beladan başka birşey getirmez.

Avatar
Samsunlu 2023-10-27 06:00:40

Mevcuta zor bakıyoruz.turk enfazla 1 tane olmadı 2 mübarek me.lekette yabancılar küçük bebek hiç eksilmiyor ellerinden.hee yil