banner388

Benzin ve motorine zam yolda!

Uluslararası piyasada benzin ve motorine zam yapıldı. Zammın yerel piyasayada yansıması bekleniyor. Pazartesi benzine 6 kuruş motorine 17 kuruş zam yapılması ön görülüyor. 

Benzin ve motorine zam yolda!

Uluslararası piyasada benzin ve motorine zam yapıldı. Zammın yerel piyasayada yansıması bekleniyor. Pazartesi benzine 6 kuruş motorine 17 kuruş zam yapılması ön görülüyor. 

17 Ağustos 2019 Cumartesi 20:57
Benzin ve motorine zam yolda!

Ulusalararası piyasada benzin ve motorinin ton fiyatına zam yapıldı. Pazartesi günü benzine 6 kuruş motorine ise 17 kuruş zam gelecek. 

PAZARTESİ GÜNÜ ZAM GELİYOR

Uluslararası piyasalarda benzin ton fiyatının 559 dolardan 565 dolara, motorin ton fiyatının 538 dolardan 564 dolara çıkması araç depolarına fiyat artışı olarak yansıyacak.

Habertürk'te yer alan habere göre; bu çerçevede pazartesiyi salıya bağlayan geceden itibaren benzinde 6 kuruş, motorinde 17 kuruş artış yapılması bekleniyor.
 

Anahtar Kelimeler:
Benzin ZamMotorin Zam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
neden 2019-08-17 22:33:00

petrol fiyatları düşerken bu zam neden

Avatar
Kandevalı muro... 2019-08-18 14:40:45

Sayin reisim..doların düştüğü bu ülkede akaryakıtın zamlanması neyin nesi bu millete ustalık dediğin bumuydu..sigaraya 5 ayda 5 tl zam yaptınız yine zam yolda doğalgaza zam elektriğe zam öncelere doları bahane ederek zam yapıyordunuz şimdi ise dolar düştü halan daha zam yapıyorsunuz..18 yıl sizin yolunuzda yürüdük ama ßu anki bakanlıklarınız poşeti paralı ettiler neymiş çevre kitliliği sigaraya peş peşe zam sağlık dediniz elektrik ve doğal gaza zam akaryakıta zam bu nedir.2023 de artık ben yolunuzdan gitmem bıktık bu bitmeyen zamlarınızda.

Avatar
Samsun 2019-08-17 23:57:30

Sayin başkan erdoğan halkın için ne zaman birşey yapmayı dusunuyorsun hanı bi hatırlasan diyoruz
Bir dahaki cumhurureis secimlerinde bu milletin yola seninle devam etmesi bu gidisle imkansız gibi gözüküyor sesimizi duyurmak için başka ne yapalım gittiğin yol yol değil beraber yurudugun
Şahıslar adam değil hırsız yağmacı halk millet düşmanı aklını başına al yoksa yazık olacak işsizlik aldı başını gidiyor bunalıma girip intihar eden insanlar işsizlik geçim sıkıntısı çeken gençlerin madde bağımlısı olması
Halkı hırsızlığa kaçakçılığa kötü yollara sevk ediyorsunuz iş olanağı sağlayın yiyip içip oturmayı birakin yol yapmayı birak gebermedik yolsuzluktan iş imkanı sağla inşanlara yazik

Avatar
Totti 2019-08-19 08:37:24

1 hafta indirdiniz ya hemen bindirin