banner388

AK Partili eski vekilden döviz tepkisi! 

AK Partili eski milletvekili Şamil Tayyar, Merkez Bankası'nın aldığı faiz indirimi kararı sonrası dövizin rekor üstüne rekor kırmasına tepki gösterdi. 

AK Partili eski vekilden döviz tepkisi! 

AK Partili eski milletvekili Şamil Tayyar, Merkez Bankası'nın aldığı faiz indirimi kararı sonrası dövizin rekor üstüne rekor kırmasına tepki gösterdi. 

22 Ekim 2021 Cuma 13:50
AK Partili eski vekilden döviz tepkisi! 

Merkez Bankası'nın faizi yüzde 18'den 2 puan indirerek 16'ya çekmesinin ardından dolar ve altın fırladı. 

Yükselişini sürdüren dolar ve altın, yeni güne de rekorla başladı. Saat 10.20 itibarıyla dolar 9,66 ile, gram altın ise 557 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor. Şuanda dolar 9,61 TL'den işlem görmeye devam ediyor. 

Kurda yaşanan bu hızlı yükselişin vatandaşları tedirgin ettiğini belirten AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, para politikası konusunda kamuoyunun aydınlatılması gerektiğini Twitter hesabından yaptığı paylaşımda dile getirdi. 

"BİR İZAHI OLSA  GEREK"

AK Partili Şamil Tayyar, "Ekonomi yönetiminin uyguladığı yüksek kur politikasının mutlaka bir izahı olsa gerek. Toplum tepkili, zihinler karışık. O halde politikanın mimarları, kamuoyunu ayrıntılı şekilde aydınlatmalı, güven vermeli, umutlandırmalıdır. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2021-10-22 15:06:43

Sn.Tayyar bilmezmiş gibi Twitler atıyor.
Sizlerin yanlış yönetimi neticesinde bu Ülke uçuruma gidiyor,siz neyin peşindesiniz?

Misafir Avatar
dsadsa 2021-10-22 20:04:05 @Cemalettin Özcan

zırhların düşüşü yakındır, halkın tarafındayiz gibi görünelimde yargılanmayalım hesabındalar, okadar halkı yanılttılar çünkü manipilasyon yaptılar, dövizlerinizi bozdurun felan fistik!!

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatan DAŞ 2021-10-22 14:39:25

Dün Bülent Arınç akepeyi eleştiriyor istifa etmeli diyordu, kalkmış bugün kendi eleştiriyor şapşik şamil

Avatar
dasdsa 2021-10-22 20:03:08

akp nin sözcüsü 1 ara tv lerden akp yi savunma adına hiç eksik olmuyodun, ne olduda şimdi halkın tarafına döndün!! yoksa yaptığın algıdan ötürü yargılanman yakınmı!