banner388

Pokemon, Bir Kadına Tecavüz Etmiş

Rusya'da evli bir kadın Pokemon karakteri tarafından tecavüze uğradığını iddia ediyor.

Pokemon, Bir Kadına Tecavüz Etmiş

Rusya'da evli bir kadın Pokemon karakteri tarafından tecavüze uğradığını iddia ediyor.

12 Ağustos 2016 Cuma 14:00
Pokemon, Bir Kadına Tecavüz Etmiş
Tüm dünyada çılgınlık haline gelen Pokemon Go oyunundaki karakterler biri tarafından tecavüze uğradığını iddia eden kadın polise şikayette bulundu. Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşayan evli bir kadın, gece yatağında Pokemon Go oyununu oynarken uyuyup kalmış. Uyandığında ise bir Pokemon karakterinin üzerinde olduğunu ve ona tecavüz ettiğini iddia ediyor. Durumu kocasına anlatıyor, tabi kocası onun  bir psikiyatriste görünmesi gerektiğini söylüyor.

Pokemon tecavüzüne uğrayan kadına kimse inanmayınca çözümü bir medyuma danışmakta bulan mağdurenin bir arkadaşı ise durumla ilgili olarak şunları söylemiş:

"Arkadaşımın evinde çok fazla Pokemon var. Bazen evdeki köpek bile onları hissedip havlıyor. Arkadaşım kocasının teklifini kabul etti ve bir psikiyatristten randevu aldı."
Son Güncelleme: 12.08.2016 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.