banner388

Vay be!! Aylardır "Erkut TUTU bu kulübün başındaysa ben maçlara gelmem" diye tepki koyan sayın arkadaşların, yaşanan bunca olaylardan sonra takımı sahiplenmek amacıyla  stadı dolduracağını sanıyordum ama yanılmışım...


Demek ki bu takım şehrin değil, stada gelen daimi ve kadrolu 4000 kişinin takımıymış. Özellikle, kulübün geleceği açısından yaşanan bu olaylardan sonra,  rakibimiz durumunda olan Manisaspor'dan, Engin hocaya rağmen alınan üç puan,  ileriki haftalarda bize çok lazım olacak.  Alacaklarının ödenmediği için sözleşmelerini tek taraflı fesih eden Ufuk  ve Çağrı'yı tekrar takıma çağırarak, çoğu taraftarın tepkisini alan ZEREN ve İPEKOĞLU, bu topçuları 25 ocakta idmana çıkartıp, 27 ocakta maç kadrosunda hatta on birde oynatması benim gibi çoğu taraftarı çıldırttı.


90 dakika boyunca, skor ve alınan üç puanda hiç bir katkısı ve emeği olmayan Engin hoca, hafta içi paralarını alarak, moral olarak üst  düzeye çıkan bu topçuları, maça motivasyon edememiş. Rakip takım topçularının bireysel hatalarından iki gol bulan  Samsun spor da, buz gibi olan havada içimizi ısıtan sadece SAMARAS vardı. "Bu takıma ilk yarıda ne verdim ki, ne isteyeyim" söylemleriyle kendisine ısınmaya başladığımız bu topçu, sanırım kış ayında içimizi daha çok ısıtacağa benziyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.