banner388
banner390
banner410

DÜN NE DEMİŞSEK, BU GÜNDE AYNISINI DİYECEĞİM..

Dediğimden hiç taviz vermedim ve zerre kadar vazgeçmedim.

Ama akşam dediğini sabah bozanlar yada inkar edenler neredeler, hangi ine girdiler yada, kimin arkasına saklandılar bilmiyorum.

Vatanseverliğimizin ve milletperverliğimizin zekatını versek ömürleri boyu yetecek rüzgar güllerinden hiçbir devirde alınacak dersimiz ve tutacağımız öğüt olmamıştır olamaz da.

Dostumuz da, düşmanımız da bilir ki; biz, vatan ve milletimiz söz konusu olanda, ölüme seve seve koşarak gidenlerden olmuşuz ve olacağızda.

Hiç kimse kusura bakmasın....

Bu ülke, akşam Türk yatıp, sabah İngiliz kalkanlara, her dönemin adamı olup, kıblesi belli olmayan ulamalara, Milliyetciliği başka birinin yamağı olmak zanneden kıytırık bilgelere bırakılacak bir ülke değildir.

Vatanı ve bayrağı için, PKK ve Apo açılımı için, Ergenekon için, Balyoz için, FETÖ denilen vatan haini örgür için, siyasilerimizin ötekileştirme çabaları için ve bozulmaya çalışılan Milli birliğimiz için yazdığım herşey yerli yerinde duruyor.

O zamanlar, bana ve aynı davayı savunan arkadaşlarıma, Faşist, kafa tasçı, gerici diyip, Apo seviciliği yapanlar, barış süreci diye, teröristleri siyasete davet edenler, şimdi acaba ne düşünüyorlar?

Gerçi, ne düşünürseler düşünsünler bu ülke onlara bırakılamayacak kadar değerlidir.

Türkiye'nin kabile devleti olmadığını bütün dünya bilir.

Bu ülkeyi hiçbir fikir akımı ve hiç bir millet korku iklimi yaratarak teslim alamaz.

Bilinen 10 bin yıllık devlet geleneği olan bir TÜRK millet var.

Ve Türk devlet geleneğinin son ve daimi kalesi, Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’DİR.

Herkes aklını başına almalıdır ve sağ duyulu olmak zorundadır.

Demokrasiden ve insan haklarından bahsediyorsak; bu ülkede şehit olmuş yiğit, hepimizin şehididir.

AK Parti’nin ayrı, CHP’nin ayrı, MHP’nin ayrı, İYİ Parti’nin ayrı şehidi yoktur.

Şehidimiz vatan savunması yaparken şehit olmuşsa bu milletin ve bu vatanın şehididir.

Şehidimizin cenazesine her siyası partinin lideri ve temsilcileri gitmelidir. Bu siyasi liderlerin asli görevlerindendir.

Her siyasi parti liderinin bu şuurda olması gerekir.

Unutmamak gerekir ki, bu millet siyasi partilere, bizi kutuplara ayırın, bölün, parçalayın ve bir birimize düşman edin diye oy vermiyor.

Sayın Kılıçdaroğlu'a yapılan saldırıyı yapan maşaları kınıyor ve lanetliyorum.

Sayın Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye geçmiş olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan 2019-04-22 11:58:08

2002. 2014 yillari arasinda şehit cnazelerine katilamaz tekbir getiremezdi ülkücüler. Kürtler akp ye oy verince demokratik hak, chp ye oy verince pkk li öylemi. Bizi ne olur bir iç savaşa sürüklemeyin. Koltuk kaybetme istanbulu yitirme telaşiyla saçma hareketker yapmayin. Ilk defami şehit geliyor. 12 şehidin olduğu gün havai fişekli açilimlar vardi daha yakin geçmişte. Allah bu memkeketi suriye libya olnakdan korusun...

Avatar
Hasan 6255 2019-04-22 12:29:35

Şerif Yılmaz Bey, yazınızı başlığından son noktasına kadar okudum o kadar haklısınız ki, ama kime yazdığınızı anlamakta zorlandım. Niye mi? Bir partinin mirasçı başkanı dün % 9 oy aldığın yerde ne işin vardı diyecek kadar düşük seviyede sözler söyledi. Kendisi 31 Mart seçimlerinde almış olduğu oy oranına göre bu ülkedeki konumunu değerlendirilmesi gerekmez mi? Kendisinin vermiş olduğu örnekten yola çıkarak düşünmeli bence.

Avatar
Kadir Karayün 2019-04-22 21:45:18

Bir insanın vatan sevgisi varsa, millet sevgisi varsa sağ duyusuda olmalıdır. Bu saldırıyı yapan akıl yoksununda hiç bir şey yokmuş.

Avatar
M. Sağlam 2019-04-22 21:48:56

Bunu yapanlar insanlığın yüz karası.esefle kınıyorum.,

Avatar
Meral Kayıkcı 2019-04-22 21:54:02

Şerif başkan ağzına diline sağlık bı ülkeyi ortadoğu bataklığına çekmek isteyen bazı güçlerin oyununa inşAllah gelmeyiz özellikle 40 yıllardan beri bu öilleti türk milletini bölmek ve parçalamak için çok çaba sarf ettiler ancak geçmiş siyasiler buna çanak tutöadı umarım bundan sonrada tutmazlar türk ün türk ten başka dostu olmaz

Avatar
N. H. 2019-04-22 21:59:38

Halkın can güvenliğini sağlamakla sorumlu olanların, ne yazikki verdikleri Demeçler le, güvensizligi teşvik ediyor olduklarını görüyoruz..

Avatar
Mevlüt Uçurum 2019-04-22 22:10:07

Şerif Yılmaz bey,Ben yapılanı onaylamıyorum. Ama Kılıçtaroğlu zorla provakasyona fırsat yaratmıştır. Şehit ailesinin cenazeye katılmasını istememesi isteğine saygı göstermeliydi. Bugün yaptığı tam provakasyon yaratmaktır. Ve başardı da... Ailemizin acısına saygısızlıktır.

Avatar
S.Samyeli 2019-04-22 23:09:52

İnsanlık görmemiş, alçaklar cenazeye gelmiş adama vurulur mu, hakaret edilir mi?
Haburu, Oslo'yu, Açılımı Kılıçtaroğlu mu yaptı?
Bu ihanetleri vatana hizmetmiş gibi anlatmaları için sözde Akilleri sokağa Kılıçtaroğlu mu saldı.
Asıl sorumlulara oralarda köpeklik yaparlar birde şiddetle milleti korkuturlar.