banner388

Karadeniz’de eşsiz bir mucize

Giresun’da bulunan doğal sodalı Mavi Göl gezginlerin ve ziyaretçilerin uğrak yeri haline geldi. 

Karadeniz’de eşsiz bir mucize

Giresun’da bulunan doğal sodalı Mavi Göl gezginlerin ve ziyaretçilerin uğrak yeri haline geldi. 

24 Ağustos 2017 Perşembe 15:20
Karadeniz’de eşsiz bir mucize

Giresun’un Dereli ilçesinde bulunan ve doğal maden suyundan oluşan Mavi Göl’e ziyaretçiler her baktığında bir kere daha bakıyor, gözlerini Karadeniz’in bu eşsiz güzelliğinden alamıyorlar. Bunaltıcı yaz aylarında normal göllerden farkı olarak doğal sodadan oluşan göle ziyaretçiler serinlemek içinde geliyor.
 
Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Mavi Göl’ün ilçelerine büyük katkıda bulunduğunu ve bu doğa güzelliğini kendilerinin de ziyaretçiler sayesinde öğrendiklerini belirtti.
  
Şenlikoğlu, “Biz de Mavi Gölü çok bilmiyorduk ama 3 yıldır keşfedilmiş bir bölge. Sosyal medyada insanlar çok daha iyi biliyorlar. Onların sayesinde bizde öğrenmiş olduk. Bu da neyi gösterdi Dereli'de her gün yeni bir yerin keşfedildiğini” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan görüp bölgeye gelen birçok vatandaştan bir tanesi de, İstanbul’dan otostop ile gelen Sinoplu Can Ustaoğlu, bu doğal güzelliği sosyal medyadan görüp buraya kamp kurmaya geldiğini söyledi.

Son Güncelleme: 24.08.2017 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel 2017-08-24 20:47:58

Bu ne güzelliktir!