banner388

Aynı acı iki defa

Rize’de meydana gelen olayda 2 yaşındaki çocuk 5. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Aynı acı iki defa

Rize’de meydana gelen olayda 2 yaşındaki çocuk 5. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 16:39
Aynı acı iki defa

Elde edilen bilgilere göre, Fatma ve Dilaver Özcü çiftinin 2 yaşındaki kızı Hayrunnisa Özcü, dün gece 5'inci kattaki evlerinin balkonundan düştü ve hayatını kaybetti. Öncü ailesinin bundan 2 yıl önce bir çocuklarının da daha önce yaşadıkları evin balkonundan düşüp hayatını kaybettiği öğrenildi.

Dün akşam meydana gelen olayda ise 2 yaşındaki kızları Hayrunnisa Özcü, balkondan düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Rize Devlet Hastanesine kaldırılan 2 yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Aynı acı ikinci defa

Özcü çiftinin bundan 2 yıl önce 2,5 yaşındaki oğulları Recep Ali'nin de balkondan düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bu yüzden daha önce oturdukları evden taşınarak Müftü Mahallesi'ne taşındıkları öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2017-08-23 23:27:28

Araştırılsın kardeşim bu kadar ihmalkarlık olmaz gözaltına alınsın anne baba böyle sorumsuzluk olmaz böyle olaylara kaza deyip geçmek olmaz

Avatar
NURCİHAN 2017-08-31 15:25:43

"Sűtten ağzı yanan yoğurdu űfleyerek yer" deyiminden anlaşılan Őzcű ailesinin haberi yoktu.