banner388

Yürek burkan olay! 16 yaşındaki kız babasının silahıyla intihar etti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde iddialara göre babasının baskısı nedeniyle 16 yaşındaki Buse Melisa K. babasının beylik tabancası ile intihar etti. 

Yürek burkan olay! 16 yaşındaki kız babasının silahıyla intihar etti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde iddialara göre babasının baskısı nedeniyle 16 yaşındaki Buse Melisa K. babasının beylik tabancası ile intihar etti. 

06 Eylül 2020 Pazar 11:43
Yürek burkan olay! 16 yaşındaki kız babasının silahıyla intihar etti

PAYLAŞIMLARI ŞOK ETTİ

16 yaşındaki Buse Melisa K.’nin ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Genç kızın intiharının ardından sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı. Buse Melisa K.’nın babası Özay K. ile tartıştığı ifade edilirken intihar etmeden önce sosyal medya hesabından ölmek istediğini yazdı.

“İki yıldır değişmeyen şey sizin söylediklerinizle değişmeyecek. Şimdi lütfen bırakın biraz daha sakinleşip gideyim”, “Bir şey değişmeyecek, iki yıl oldu değişmeyecek”, “İçimde tutmak istemiyorum, aslında keşke ben yerime babam ölse” yazan Buse Melisa K., son paylaşımında ise “Tetiği çektim” diyerek bir tweet attı.

PAYLAŞIMLAR ÜZERİNE BABA GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan, bu paylaşımlar üzerine Buse Melisa K.’nin babası emekli astsubay Özay K., intihara yönlendirme olduğu kanaatiyle savcının talimatıyla Ödemiş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

BABANIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI 

Özay K., emniyetteki ilk ifadesinde, gece saatlerinde annenin çığlığı ile uyanarak balkona gittiğini, eşini kızının başında gördüğünü, kendisine ait olan silahı eşinin alarak koridorda bir yere bıraktığını, daha sonra eşinin 112 ekipleri ile birlikte hastaneye gittiğin söylediği öğrenildi.

Yine Özay K.’nin ifadesinde, kızına herhangi bir şiddet uygulamadığını, ders çalışma nedeniyle sözlü bir tartışma yaşandığını aktardığı öğrenildi. Özay K., daha sonra emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Melisa'nın babası

İşte o tweetler

Anahtar Kelimeler:
MelisaBabaİntiharIzmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dsadasdas 2020-09-06 20:17:41

niye algı yapıp 3 5 yanlı twit mesajının screenshotunu eklediniz, terbiyesizler, niye kızın 1 tane bile albüm alamayacak kadar kötü duruma isyan ettiği, keşke zengin biri ile görüşsem dediği, fakirlikden yoksullukdan ve geleceğinin değişmeyeceğini 2 yildir buna sabrettiği twitleri eklemediniz, ha? yandaş haber sitesi, hepiniz aynı bokun başka rengisiniz, koruyun bakalım padişahı!!!

Avatar
KoÇoVaLı... 2020-09-06 12:53:20

Allah senin gibi şerefsizlerin belasını versin.Ulan karaktersiz namussuz insan evladına kıyarmı?Seninde sonun öyle olur inşaALLAH...

Avatar
samsunlu 2020-09-07 08:39:53

geceleri 1 e 2 ye kadar tütün dizip sabah 5 de tarlaya tütün kırmaya gitmeyen,40 derece sıcakta ekin biçmek ne demek bilmeyen,evde uyumaktan,akıllı telefonun ve bilgisayarların başında miskin bir hayat yaşayan,her şeye kolayca ulaşabilen bolluk içindeki ve şehir hayatına hapsedilen bu neslin sonu çok kötü...

Avatar
Yalcin Metin 2020-09-06 14:33:50

Askeriye adamin psikolojisini bozmus babanin . Bir cesit Vietnam sendromu ama kizina yasatmis .