banner388

uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli tutuklandı

UYUŞTURUCU OPERASYONU: 7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli tutuklandı

UYUŞTURUCU OPERASYONU: 7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

08 Aralık 2023 Cuma 22:04
uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli tutuklandı

Kütahya il merkezi ile Tavşanlı ve Domaniç ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Domaniç İlçe Emniyet Amirliğince yapılan çalışmalar sonucu, Kütahya il merkezinde Eskişehir çevreyolu üzerinde durdurulan araç ve K.C.B., İ.Ö. ve K.K. isimli şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda, 9 parça halinde satışa hazır vaziyette olmak üzere toplam 27,26 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek şahıslar gözaltına alındı.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 3 gram uyuşturucu madde ile yakalanan A.G. isimli şahıs uyuşturucuyu Domaniç ilçesinde E.K, N. Ç, ve M.Ö. aracılığı ile F. K’ dan aldığını beyan etmesi üzerine zanlıların ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 13.48 gram sentetik kannabinoid, 1 adet kurusıkı tabanca ve 2 adet metamfetamin kalıntısı olan payp ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kütahya Valisi Musa Işın, ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Zehir tacirlerine göz açtırmayacağımızı sürekli ifade ediyoruz. Bugün bu işi yapan 7 kişi tutuklandı. Güvenlik güçlerimiz fedakarca çalışmakla birlikte bu kötülüğün tamamen silinmesi için ailelerin mücadeleye katılması elzemdir” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 08.12.2023 22:33
Anahtar Kelimeler:
TAVŞANLIKütahya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.