banner388

Tunceli'de çatışma!

Tunceli’de PKK ile çatışma devam ediyor.

Tunceli'de çatışma!

Tunceli’de PKK ile çatışma devam ediyor.

10 Eylül 2016 Cumartesi 21:57
Tunceli'de çatışma!

Patlama esnasında yaşamını yitirenlerin cenazelerini almak için bölgeye gönderilen bir cenaze aracı ile iş makinasının çatışmanın ortasında kaldığı bilgisine ulaşıldı. Patlamanın gerçekleştiği yere çok sayıda takviye birlik geldi. 
Gerçekleşen olay, öğle saatlerinde Hozat ilçesi Yenibaş (Amutka) köyü yakınlarında meydana gelmişti. İlk tespitlere göre 2 kişi olduğu belirlenen ancak daha sonradan yapılan çalışmalar sonucu 3 kişi olabilecekleri tahmin edilen Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı vatandaşlar, kendilerine ait özel araçları ile kesim yapacakları ormanlık alana doğru giderken, teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcı patlatılmıştı. Patlama sonrasında bölgeye gönderilen güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma meydana gelmişti. Çatışmanın hala sürdüğü bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda takviye birlik gönderildi. Patlamada yaşamını yitirenleri almak ve oluşan çukuru kapatmak için bölgeye gönderilen Hozat Belediyesi’ne ait bir cenaze aracı ile iş makinası da çatışmanın içinde kaldı.
Bölgede çatışma devam ediyor. 

Son Güncelleme: 10.09.2016 22:11
Anahtar Kelimeler:
çatışmaTunceliHozat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.