banner388

Tarla Meselesi Cinayetle Son Buldu !

Adana'da aralarında husumet olan şahısların arasında başlayan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi ise bıçakla yaralandı.

Tarla Meselesi Cinayetle Son Buldu !

Adana'da aralarında husumet olan şahısların arasında başlayan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi ise bıçakla yaralandı.

12 Ağustos 2016 Cuma 10:38
Tarla Meselesi Cinayetle Son Buldu !

Alınan bilgiler doğrultusunda olay, dün gece saat 23.45 sularında merkez Yüreğir ilçesinin Paşa Mahallesi'nde yaşandı. Tarık Yanardağ ile yakınlarının, önceden arazi yüzünden husumetli bulunduğu Hüseyin Kardeşler ile yine aynı sebepten tartışma yaşadılar. Tartışmanın büyümesi ile iki grupta birbirlerine bıçak ve av tüfeği ile saldırmaya başladılar. Yaşanan olayda Hüseyin Kardeşlerin karnına saçmalar isabet etti. 20 yaşlarındaki Mehmet Kardeşler ve 30 yaşındaki Tarık Yanardağ ise çeşitli bıçak darbesi ile yaralandılar.

Kavgada yaralananlar, 01 HK 298 plakalı kamyon ile hastaneye kaldırılmak için yola çıkıldı. İhbarların üzerine kamyonet, Karataş Yolu’nun - D-400 Karayolu kavşağı ışıklarında ekipler tarafından durduruldu. Araçtaki yaralılardan Hüseyin Kardeşler, Çukurova Tıp Fakültesi’nin Balcalı Hastanesi'ne götürüldü, Mehmet Kardeşler ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü, Tarık Yanardağ da Adana’nın Devlet Hastanesi'ne yollandı. Hüseyin Kardeşler, götürüldüğü hastanede doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti.
Polisler yaşanan olay ile ilgili çalışmaları başlatırken, çok sayıda şahıs  gözaltına alındılar. 

Son Güncelleme: 12.08.2016 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.