banner388

Tanka saldırı: 5 asker şehit

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, Afrin’de düzenlenen hain saldırıda 5 askerin şehit düştüğü bildirildi.

Tanka saldırı: 5 asker şehit

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, Afrin’de düzenlenen hain saldırıda 5 askerin şehit düştüğü bildirildi.

03 Şubat 2018 Cumartesi 20:40
Tanka saldırı: 5 asker şehit

Zeytin Dalı’ harekatı kapsamında Afrin’de bulunan Mehmetçikten acı haber. Afrin kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet alan tankta bulunan 5 askerin şehit olduğunu açıkladı.

TSK’dan yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 3 Şubat 2018 tarihinde, Afrin’in kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet alan tankta bulunan beş kahraman silah arkadaşımız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İHL Lİ EMEKLİ ÖĞRETMEN 2018-02-05 01:59:20

Kefen giyen AKP gençlik kolları üyelerinden şehit olanı duymadık. Duyan varsa yazsın.

Avatar
Allah rahmet eylesin 2018-02-04 23:10:01

Güzel kardeşlerim. Allah size cennetinde her şeyin en güzelini versin . Afrinde olan askerimize Allah yardım etsin düşmana fırsat vermesin.