banner388

Şok intihar! Bıraktığı not tüyler ürpertti

Tek başına yaşayan 85 yaşındaki adam bıraktığı tüyler ürperten not ile birlikte ölü bulundu.

Şok intihar! Bıraktığı not tüyler ürpertti

Tek başına yaşayan 85 yaşındaki adam bıraktığı tüyler ürperten not ile birlikte ölü bulundu.

12 Şubat 2019 Salı 20:47
Şok intihar! Bıraktığı not tüyler ürpertti

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde tek başına yaşayan A.O. (85) yazdığı notla evinde ölü bulundu.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Sabırlı köyünde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre tek başına yaşayan A.O. evinin garajında tavana kendini kabloyla asarak intihar etti. Garaj kapısını açık gören vatandaşlar içeriye girdiklerinde A.O.'nun cansız bedeniyle karşılaştı. Alaplı Jandarma Komutanlığı ekiplerinin buldukları notta ise "Hakkınızı helal edin, Kefen param param hazır. Sizlere hakkım helal olsun ve mezar tahtalarım evin altında hazır" yazdığı öğrenildi. 

Yaşlı adamın cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından hastane Morgu'na gönderildi. 

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
İntiharZonguldak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mavi 2019-02-12 22:39:13

ahh bee dedem niye yaptın ahir ömründe bunu neye kahrettin de kıydın canına..çok üzüldüm Allah af etsin Allah o dünyada yar ve yardımcın olsun yattığın yer nur mekanın cennet olsun.. belli ki bu dünyada sahibsizdin dilerim o dünyada mevlam sahibin olsun...

Avatar
blue 2019-02-13 09:13:58

Geride bıraktığı notta helallik istiyor, defin işlemlerinde gerekli olan parayı mezar tahtasının hazırlığını yapan birinin intihar edeceğini düşünmüyorum. Konu yalnızlık mı devletin imkanları var yaşlı bakım evleri var sığınabilirdi. Bunca hazırlığı yapan birinin intihar edene rahmet kapıları kapalı olduğunuda biliyor olmalı. İntihar denilip geçilmemeli. Aynı köyde son üç yılda 3 intihar olmuş.

Misafir Avatar
Vatanperver 2019-02-13 10:53:23 @blue

Güzel tespit büyük ihtimalle savcı otopsi isteyecektir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
hakan bobur 2019-02-13 01:49:38

Allah rahmet eylesin

Avatar
Vatandaş 2019-02-13 09:02:00

ALLAH AFFETSİN AMA ŞU GERÇEKKİ GURURLU BİR İNSANSIN ÇÜNKÜ MEZAR TAHTASINI,KEFENİNİ BİLE KİMSEYE MUHTAÇ ETMEMİŞSİN ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN İNŞALLAH.KİM BİLİR NE DERDİN VARDI. EN AZINDAN ONURLUSUN