banner388

Bakan Soylu'dan flaş Millet İttifakı açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu'dan flaş Millet İttifakı açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

12 Şubat 2019 Salı 21:22
Bakan Soylu'dan flaş Millet İttifakı açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Karşımızda bir ittifak var. Ben kısaca şer ittifakı diyorum. PKK ile FETÖ ile kol kola yürüyen, hatta onların kılavuzluğunda yürüyen bir ittifak. PKK ile kol kola yol yürümekten rahatsız olmayanlar buyursunlar bu ittifakta yer alsınlar. Ama biz rahatsız oluruz arkadaş. Ben, askerime, polisime, gencecik öğretmenime kurşun sıkan adamla aynı safta olmaktan rahatsız olurum” ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu ittifaka ilişkin yaptığı açıklamada, "Kimin kiminle iş tuttuğunu çok iyi biliyoruz. Millet her şeyi görmektedir, bilmektedir. 15 Temmuz'un arkasındakileri de bilmektedir, PKK'nın arkasındakileri de bilmektedir, FETÖ'nün arkasındakileri de bilmektedir. Bundan önceki darbelerin de arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi bilmektedir. Eğer bu seçim, birilerinin iddia ettiği gibi sadece bir yerel seçim olsaydı, başka bir anlamı olmasaydı, karşımızda böyle bir ittifak kurulmazdı. Eğer biz buradan bir adım geri basarsak, boşalttığımız yeri hiç de hayırlı adamlar doldurmayacaktır" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.