banner388

Samsun'da mühendis koca karısını bıçaklayarak öldürdü

Samsun'da bir mühendis 2 çocuk annesi eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Samsun'da mühendis koca karısını bıçaklayarak öldürdü

Samsun'da bir mühendis 2 çocuk annesi eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü.

14 Şubat 2021 Pazar 09:36
Samsun'da mühendis koca karısını bıçaklayarak öldürdü

Samsun’un İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Selimiye Sokak No: 6’da bulunan 4 katlı apartmanın 4. katında meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre mühendis olduğu öğrenilen Oğuz Taner Ekmenci (50), 2 çocuğunun annesi ihrican Ekmenci’yi (46) evlerinde boğazından bıçaklayarak öldürdü. Dedesinin yanında bulunan 17 yaşındaki oğlunun yanına giden Oğuz Taner Ekmenci annesini bıçakladığını söyledi. Olay polise haber verildi. Katil zanlısı koca, polis tarafından gözaltına alındı. Eve giden polis ekipleri Mihrican Ekmenci’nin cesedi ile karşılaştı.


Cinayet zanlısı kocanın zaman zaman eşine şiddet uyguladığı ve bu yüzden daha önce de eşine yaklaşmama tedbir karaları da olduğu ve tedbir kararı kalkınca birlikte kaldıkları ileri sürüldü. Mihrican Ekmenci’nin cesedi polis ve savcının olayı yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÇOK İYİ BİR İNSANDI

Olayı meydana geldiği apartmanda oturan Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı, "En üst kat komşumdu. Kendisiyle görüşüyorduk. Çok iyi bir insandı. Halk eğitimde muhasebe bilgisayar kurslarında hocalık yapıyordu. Pahdemiden dolayı kurslar açılmadığından kendisi pazarda Kahramanmaraş’tan annesinin gönderdiği salçaları satıyordu. Eşi de bildiğim kadarıyla elektrik elektronik mühendisiydi. Çok üzgünüz" dedi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-02-14 11:57:08

Bir aile daha yıkıldı demeyeceğim. Vefat eden hanfendinin ailesi yıkıldı. Katil olan adamın ailesi yıkıldı. Geride babası annesini öldürmüş iki genç insan kaldı. Birçok aile yıkılmış oldu.
Çok üzücü , maalesef eğitim dillerde bir slogan gibi klişe kaldı. Geride kalanlara rabbim sabırlar versin.

Avatar
Tülay 2021-02-14 16:32:07

"Suskun" bu nasil bir yorumdur Allah sizi bildiği gibi yapsın insAllah kadınlar ölüyor siz neyin pesindesiniz cinnet geçirmesi öldürmesi mi gerek umarim sizin başınıza gelmez ayni yorum size yapılır o zaman

Avatar
suskun 2021-02-14 10:07:45

adamı nasıl cinnet geçirtdiyse

Misafir Avatar
celal 2021-02-16 16:00:37 @suskun

hadi ordan bilmeden konuşma

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
ALPER 2021-02-14 18:11:34 @suskun

sen eşine bakamassın bana yolla

Beğenmedim! (1)
Avatar
Sarı55 2021-02-14 16:27:32

Böylelerini meydanlarda sallandırmak gerek. Olan çocuklara ve ölen kadına oldu. Bu pislik bi gün çıkacak nasılsa