banner388

Samsun'da koronavirüslü hasta otogarda yakalandı

Samsun'da korona virüslü hasta  filyasyon ekibinin evine yaptığı kontrolde evde bulunamadı. Jandarma ekipleri hastayı otogarda yakaladı.

Samsun'da koronavirüslü hasta otogarda yakalandı

Samsun'da korona virüslü hasta  filyasyon ekibinin evine yaptığı kontrolde evde bulunamadı. Jandarma ekipleri hastayı otogarda yakaladı.

14 Mart 2021 Pazar 19:23
Samsun'da koronavirüslü hasta otogarda yakalandı

Olayla ilgili edinilen bilgiye göre  İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde ikamet eden 76 yaşındaki R.Ş., korona virüs tahlili pozitif çıkınca evinde tedavi ve karantina altına alındı. Filyasyon ekipleri tarafından FİTAS uygulaması dahilinde yapılan karantina denetiminde şahsın ikametine gidildiğinde burada olmadığı tespit edildi. Olay jandarmaya haber verildi. İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri evinde olmayan korona virüslü hasta R.Ş.'yi bulmak için alarma geçti. Jandarma ekipleri yaptıkları araştırma sonucu R.Ş.'yi Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yakaladı. Olay sağlık ekiplerine haber verildi. Yaşlı adam savcının talimatı doğrultusunda jandarma gözetiminde sağlık ekipleri tarafından Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdu'na götürülerek burada karantina altına alındı. R.Ş. hakkında pandemi kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle adli soruşturma başlatılırken, jandarma ekipleri de 1593 sayılı Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282. maddesi gereğince 'karantina kuralını ihlal etmekten' 3 bin 469 lira da para cezası uygulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ssveh 2021-03-14 19:48:33

Yürümeye hali yok otogara gitmiş.Bu tipleri techir edeceksin tedavi filan etmeyeceksin.

Avatar
55 2021-03-14 20:00:34

Bunun adı cehalet değil, başka birşey
Kanun sonuna kadar uygulanmalı
Yazık ya virusü yaydığın 3 kişi ölse
ALLAH korkusu yokki kimsede

Avatar
Elli5 2021-03-14 20:42:57

Direk kıranköy mezarlığına götürün gitsin

Avatar
Vatandaş 2021-03-14 20:52:38

Abicim yaşatmayın böylelerini ya o otobüste bi dünya insan var onlarda belki gurbetten eve gitcekler onların canlarına mal olacak kırın bacaklarını bunun ya

Avatar
Türk 2021-03-14 22:07:14

Allahsızlar o adam o parayı nerden ödeyecek nasıl devlet adamlığı lan bu grip olanı virüslü yaptınız yazıklar olsun YALANINIZDA DOĞULUN LAN

Avatar
Balyoz 2021-03-15 14:06:30

Karantina kurallarına uymayan varlıklara kesilen para cezalarını 3 ay içinde ödeme mecburiyeti getirilsin. Ödemelerin maaşından kesilsin. Maaşlı olmayanların alım-satım işleri üzerinden tahlil edilsin. Bir şekilde tahsil edilsin. Polisi adam 3 kez caza kesilmiş. 2 maske takmama , 1 karantinaya çiğneme cezası var. Gülerek aynen şunu diyor. Polisi istediği kadar ceza kessin a...k..yim ödeme,m nasıl olsa pandemi bitince seçim öncesi ceza affı çıkar. Bitmez bu pandemi. Adamın biride grip diyor. Grip bile olasa bazı insanlar bu sebepten ölüyor. Giden geri gelmiyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunu söyleyenin anası , babası veya sevdiği bir yakını gripten ölse böyle birşey söyleye bilir mi?

Avatar
Hasan 2021-03-15 16:52:22

Bir insanda önce Allah korkusu olacak sen hastasın insanların içine giriyorsun birilerine bu hastalığı bulaştıryorsun onlarda habersiz başkalarına bulaştıryor bu arada birilerin ölümüne sebebiyet veriyorsun insanlara kabir azabı çektiriyor sunuz katil olmak sadece insanı anlından vurmak deyil işte bir kişinin ölümüne bilerek sebep olan katil dir bilerek bu hastalığı bulaştıryorsan kul hakkın giriyorsun demektir bu ne biçim Müslümanlık