banner388

Samsun'da korku dolu anlar

Samsun'da yaşanan arıza nedeniyle art arda patlayan elektrik kabloları mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Samsun'da korku dolu anlar

Samsun'da yaşanan arıza nedeniyle art arda patlayan elektrik kabloları mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

31 Ocak 2021 Pazar 09:27
Samsun'da korku dolu anlar

Samsun'un İlkadım ilçesi Favziçakmak Mahallesi Altınyunus Sokak'da meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre sokak arasında bulunan elektrik kablosu art arda patlamalar yaşandı. Yere düşerek kıvılcımlar çıkaran patlama mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Evlerinde yangın çıkacağından korkan bazı vatandaşlar kendilerini dışarı atarken bazıları ise park halindeki araçlarını uzaklaştırdı. Patlamanın ardından sokağın interneti kesildi.

Kabloların patlaması üzerine büyük korku ve panik yaşadıklarını söyleyen Fevziçakmak Mahallesi Muhtarı Çağlar Işık, "Öncelikle çok korktuk, çok panik yaşadık. Patlamalar oldu. Kablolar parçalanmış ve yanmış şekilde etrafa savruldu. Böyle birkaç sokağımız var. Facia yaşanmadan bu kablolar yer altına alınmalı" dedi.

Mahalle sakinleri ise patlama sesiyle evlerinde yangın çıkacak diye çok korktuklarını söyledi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine YEDAŞ ekipleri geldi. Ekipler arızayı gidermek için çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.