banner388

Samsun'da ırkçı saldırıya 10 gözaltı

Samsun'da yabancı uyruklu 5 kişiye saldıran ve Suriye uyruklu bir kişinin lokantasını taşlayan 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'da ırkçı saldırıya 10 gözaltı

Samsun'da yabancı uyruklu 5 kişiye saldıran ve Suriye uyruklu bir kişinin lokantasını taşlayan 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

04 Mart 2020 Çarşamba 14:10
Samsun'da ırkçı saldırıya 10 gözaltı

Samsun İlkadım ilçesinde 3 ayrı olaya karışan şahıslar gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Karadeniz Mahallesi Saadet Caddesi Zafer Mahallesi Saadet Caddesi ve Hakkıbey Caddesi'nde meydana geldi.

Irak uyruklu 5 kişiyi darp ederek Suriye uyruklu bir kişinin lokantasının camını kırarak maddi zarara sebep olan şahıslar Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayın çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenerek sosyal medyada paylaşımını sonucu harekete geçen ekipler 4'ü 18 yaşından küçük toplam 10 kişiyi tespit ederek gözaltına aldı.

Yaşları 18'den küçük olan 4 kişi Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken Cinayet Bürosundaki sorgusu tamamlanan T.Ö., Y.K., D.K., A.A., B.K. ve D.D. ise Samsun Adliyesine sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2020-03-04 16:10:27

Bu Türk Gençleri derhal SERBEST BIRAKILMALIDIR! Dünyanın hiçbir yerinde, hiç kimse ait olduğu milliyetini kendi vatanında söylediği için, onun maddi ve manevi özelliklerinin bozulmaması adına mücadele ettiği için cezalandırılamaz. Bu devleti kuranlar Türk ırkına mensup asker, subay ve asker doğan Türklerdir. Tabii ki Türkçü, Milliyetçi ve Irkçı olacaklardır. İnsan olduğu şeyi inkâr edemez. Övündüğümüz, gurur duyduğumuz İstiklal Marşımızda; ‘Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal?’ yazmaktadır. Sizin mantığınıza göre bundan da utanılması gerekir. Böyle saçma şey olur mu? Yabancılar bile Türk ırkına övünç verecek şekilde Türk Irkçılığı yaparken bu sitenin ırkçılığı bir suç gibi göstermesi, eğer maksatlı değilse, en hafif tabirle vahim bir yanlıştır. Kınıyorum!

Avatar
Neyin iırkçılığı 2020-03-04 17:06:51

Kendi vatanımızda yabancı hale geldik az el insaf emniyetin hoşuna gidiyor mu jöleli erkelerin gezmesi yaşlısı bayanı çocuğu kalsın eli silah tutan erkekler ülkerine geri dönsün şavaşsınlar o zaman dokunan namerttir

Avatar
samsun 2020-03-04 15:25:48

bende suriyelileri istemiyorum banada ırkcı desinler yazık bu memlekete

Avatar
KoÇaVaLı 2020-03-04 22:25:58

Defolup gitselerde güzelim SAMSUN'UMUZDA rahat rahat yaşasak eskisi gibi.Meğer biz bunlar yokken ne güzel rahat rahat yaşıyormuşuz bee.

Avatar
ATSIZ 2020-03-04 23:04:54

Tanrı Türk'ü korusun!

Avatar
Büyük samsun 2020-03-04 20:30:18

kim olursa olsun böyle saldırılara izin verilmemelidir. bugün suriyeliye saldıran bu şahısların yarın birgün size saldırmayacağının garantisi yok. devlet sokak çeteleriyle mücadele etmelidir.

Avatar
Melek Yalçın 2020-03-04 22:33:42

Ben de Türküm, gurur duyduğum sadece Müslüman oluşum. Irkçı zihniyetin soyu kurusun diye çocukları okulda eğitiyoruz. Zulüm edenin zulüm görmeden canını alma yüce Mevlam.

Avatar
Murat ulukan 2020-03-05 01:01:38

Irkçılığa hayır tutuklansınlar emniyette teşekkürler her şey için