banner388

Samsun'da Feci Kaza! 6 Yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde trafik kazası meydana geldi. 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.

Samsun'da Feci Kaza! 6 Yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde trafik kazası meydana geldi. 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.

13 Mart 2022 Pazar 09:50
Samsun'da Feci Kaza! 6 Yaralı

Kaza, Samsun-Sinop karayolunda gerçekleşti. Aktarılan bilgiye göre, Samsun istikametine seyir halinde olan E.Ö. (22) idaresindeki 06 FR 7167 plakalı araç ile aynı istikamete seyir eden A.Ç.'nin sürdüğü 55 NZ 898 plakalı araç Kazandere mevkisinde çarpıştı. Kazada 06 FR 7167 plakalı otomobil sürücüsü E.Ö. ve araçta yolcu olarak bulunan G.G.(22), 55 NZ 898 plakalı otomobil sürücüsü A.Ç. (28) otomobilde bulunan eşi Y.Ç. (26), çocukları M.Ç. (3) ve Y.E.Ç. (5) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan araç sürücüleri E.Ö. ve Y.Ç. hayati tehlike olması durumundan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.