banner388

''Hatırası Var'' Dedi, Torpidodan Çıkardı,Polisleri Şaşkına Çevirdi

Denetimler esnasında durdurulan sürücü polis ekiplerini şaşkına çevirdi.

''Hatırası Var'' Dedi, Torpidodan Çıkardı,Polisleri Şaşkına Çevirdi

Denetimler esnasında durdurulan sürücü polis ekiplerini şaşkına çevirdi.

13 Mart 2022 Pazar 10:24
''Hatırası Var'' Dedi, Torpidodan Çıkardı,Polisleri Şaşkına Çevirdi

Alkol kontrolü sırasında polislerin alkolmetreyi uzatmasıyla torpidosundan kendine ait alkolmetreyi çıkarıp ona üflemek isteyen sürücü, yıllar önce alkollü araç kullandığı için ehliyetini yakalattığını bu zamandan beri hatıra olarak 7/24 alkolmetreyi yanında taşıdığını söyledi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince şehrin çeşitli noktalarında denetim gerçekleştirildi. Kontrol noktasına gelen araçları tek tek durduran ekipler, sürücülerin evraklarını kontrol etti. Ekipler, alkollü şüphesi olan bazı sürücülere alkolmetre ile alkol ölçümü yaptı. Alkollü araç kullandığı tespit edilen sürücülerin ehliyetine geçici süreyle el konularak, cezai işlem uygulandı.

TORPİDODAN KENDİ ALKOLMETRESİNİ ÇIKARDI

Polis ekipleri kontrol noktasına gelen araç sürücüsü A. Muzika'ya alkol kontrolü yapmak istedi. Ekipler alkolmetreyi hazırlarken sürücü Muzika, kendisine ait olan alkolmetre üfleme çubuğunu torpidodan çıkarıp polis ekibine uzattı. Sürücünün isteğiyle alkol kontrolü kendi çubuğuyla yapıldı.

HATIRA OLARAK YANINDA SAKLIYORMUŞ

Ehliyetini yanında taşıdığı alkolmetre çubuğuna üfleyerek kaptırdığını ve hatıra olarak daima yanında bulundurduğunu söyleyen Muzika, geçmiş yıllarda alkollü araç kullanırken yakalandığı için ehliyetine geçici süre el konulduğunu o gün alkol kontrolü yapılan çubuğu da sürekli yanında taşıdığını açıkladı.

KAYNAK: HABERLER.COM

Son Güncelleme: 13.03.2022 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir dost 2022-03-14 08:57:14

O cubugun alkolü göstermeyen bir çubuk olduğunu düşündüğümüz de başarılı bir senaryo yazdığını görebiliriz arkadaşın. Tebrikler.