banner388

Samsun da baraka alevlere teslim oldU

Samsun'da binaların arasındaki bir baraka alevlere teslim olurken, bekçiler yangına hortumla su tutarak ilk müdahaleyi yaptı.

Samsun da baraka alevlere teslim oldU

Samsun'da binaların arasındaki bir baraka alevlere teslim olurken, bekçiler yangına hortumla su tutarak ilk müdahaleyi yaptı.

23 Ağustos 2023 Çarşamba 11:38

Samsun'da binaların arasındaki baraka yangına sebep oldu, bekçiler yangına hortumlu su tutarak ilk müdahaleyi yaptı

VATANDAŞLAR DA BALKONLARDAN TENCERE VE KOVALARLA ALEVLERE SU DÖKTÜ

Yangın, Samsun'un İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binalar arasındaki içinde katı atıkların bulunduğu barakada yangın çıktı. Alevler barakayı sararken, yangını fark eden vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Yangına ilk müdahaleyi İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı ve mahalle bekçileri yaptı. Gece bekçileri, itfaiye gelene kadar evlerden çekilen su hortumları ile yangına müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Bazı vatandaşlar da balkonlardan tencere ve kovalarla alevlere su döktü.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Bakanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında baraka küle dönerken, barakanın bitişiğindeki bir evin balkonu da zarar gördü.
Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 23.08.2023 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.