banner388

Samsun'da 50 lira için hastanelik oldu

Samsun'da 50 lira alacağı olan kişiyle tartışan şahıs silahla vurularak yaralandı.

Samsun'da 50 lira için hastanelik oldu

Samsun'da 50 lira alacağı olan kişiyle tartışan şahıs silahla vurularak yaralandı.

01 Mart 2021 Pazartesi 20:29
Samsun'da 50 lira için hastanelik oldu

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre 50 liralık borcunu almaya gittiği
E.I. ile tartışan 37 yaşındaki T.S., olay yerindeki Y.I.'nin silahla ateş açması sonucu yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan şahıs tedavi altına alındı.
T.S., 50 lira borç verdiğini ve bu parayı isteyince silahlı saldırıya uğradığını belirterek, "50 lira borç verdim. Bu parayı istemeye gittim. Borçlum E.I. bana küfür etti. Ben de kendisini 'Niçin küfür ediyorsun' diye çekiştirdim. O da Y.I.'ye hitaben 'at' diye silahla ateş etmesini istedi. Y.I. de bana tabancayla iki el ateş etti. 50 lira için vuruldum" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Son Güncelleme: 01.03.2021 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaan yılmaz 2021-03-02 10:56:26

hukuk bitmiş zaten yoksa 50 lira için kim kime sıkmaya cesaret edebilir .hırsızı katili ahlaksızı torbacıyı sokağa salan hukuk oldukça herkes kendi adaletini kendi sağlar .polis jandarma götürüyor adliye sokağa salıyor koca bina yapmakla adalet olmuyor çoluk çocuğumuzu sokağa salmıyoruz .