banner388

Patlayıcı Elinde infilak Etti

Pendik'te el yapımı patlayıcı hazırladığı sırada patlayıcının patlması ile eli paralanan şüpheli ile birlikte 5 kişi gözaltına alındı.

Patlayıcı Elinde infilak Etti

Pendik'te el yapımı patlayıcı hazırladığı sırada patlayıcının patlması ile eli paralanan şüpheli ile birlikte 5 kişi gözaltına alındı.

10 Haziran 2016 Cuma 20:43
Patlayıcı Elinde infilak Etti

Sülüntepe Mahallesi 18 Mart Caddesi'nde dün akşam saatlerinde gerçekleşen patlama sesinin sonrasında polis ekipleri patlamanın gerçekleştiği yere gelerek incelemelerde bulundu.Öğrenilen bilgilere göre ekiplerin yaptığı incelemelerde sesin, parça tesirli el yapımı patlayıcının infilak etmesi neticesinde ortaya çıktığı belirlendi.

İncelemelerine devam eden polis ekipleri, cadde üzerinde bulunan Çil Sokak'ta 2 adet patlamamış el yapımı patlayıcı ile ve etrafta kan izlerine rastlaması ile birlikte çalışmalarını bu bölgede sürdürdü. Çevredeki vatandaşlardan eşkal bilgisi alan polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Arama çalışmaları neticesinde çevredeki hastanelerin acil servislerini incelemeye alan polis ekipleri, elinden yaralı halde hastaneye gelen bir kişiyi ve yanında bulunan kız arkadaşını gözaltına aldı.

Çalışmalarını derinleştiren polis ekipleri, yaşanan olayla ilgili 3 şüpheliyi daha gözaltına aldı. Bombalı eylem hazırlığında olduğu anlaşılan 5 şüpheli sağlık kontrolünün sonrasında ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte. 
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 20:58
Anahtar Kelimeler:
KosgebEsnaf Kredisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.