banner388

Orman yangınını söndürme çalışmaları karadan sürüyor

ÇIKAN ORMAN YANGININI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI HAVANIN KARARMASIYLA KARADAN DEVAM EDİYOR.

Orman yangınını söndürme çalışmaları karadan sürüyor

ÇIKAN ORMAN YANGININI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI HAVANIN KARARMASIYLA KARADAN DEVAM EDİYOR.

21 Eylül 2023 Perşembe 20:19
Orman yangınını söndürme çalışmaları karadan sürüyor

Karabük’ün Ovacık ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları havanın kararmasıyla karadan devam ediyor.

Ovacık ilçesine bağlı Abdullar Köyü Saitler Mahallesi kırsalında saat 16.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kayalık ve sarp bölgede başlayan ve kısa sürede yayılmaya başlayan alevleri fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Karabük ve Kastamonu’dan 2 helikopter, 6 arazöz, 1 yangın aracı, 2 itfaiye, 2 pikap, birer greyder ve ekskavatör sevk edildi.

Helikopterler yangın anından itibaren havadan müdahalesini sürdürürken, havanın kararmasıyla çalışmalar karadan devam ediyor.

Karabük Valiliği, yangın ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gelen ihbar üzerine ekiplerimiz derhal yangın yerine intikal etmiş ve söndürme çalışmalarına başlamıştır. Orman yangınına 2 helikopter, 6 arazöz, 1 yangın aracı, 2 itfaiye, 2 pikap, birer greyder ve ekskavatör ile müdahale edilmektedir. An itibariyle herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Yangın halen devam etmekte ve kontrol altına alınmaya çalışılmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 21.09.2023 20:52
Anahtar Kelimeler:
OvacıkKarabük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.