banner388

Önce Doğurdu Sonra Babasının Mezarına...

Gaziantep'te okuyan genç kız bebeğini tuvalette doğurdu ve bebeği babasının mezarına gömdü. 22 Yaşındaki üniversite öğrencisi tutuklanarak cezaevine yollandı.

Önce Doğurdu Sonra Babasının Mezarına...

Gaziantep'te okuyan genç kız bebeğini tuvalette doğurdu ve bebeği babasının mezarına gömdü. 22 Yaşındaki üniversite öğrencisi tutuklanarak cezaevine yollandı.

16 Ağustos 2016 Salı 15:59
Önce Doğurdu Sonra Babasının Mezarına...

Alınan bilgiler doğrultusunda, Gaziantep Üniversitesi’nin Elektrik Bölümü öğrencisi olan 22 yaşındaki Melek D., bekar olduğunu sandığı, evli ve aynı zamanda üç çocuk babası olan Hasan G'ye (33) aşık oldu. Gaziantep'te geçen sene beraber yaşayan çift Hasan G'nin memleketi olan Adıyaman'ın Kahta ilçesine gittiler ve orada dini nikah kıydılar. Dini nikahın ardından 22 yaşındaki genç kız, Hasan G'den hamile kaldı. Genç kız, Hasan G'yi ailesi ile tanıştırmak istedi fakat Hasan G. annesinin hasta olmuş olduğunu öne sürerek daveti reddetti.


 ‘‘EŞİ İLE KONUŞTU ’’ 

Hamile kalan genç kız, aşırı kiloları sebebi ile ailesinden gizledi. Fakat sancılarının artması nedeni ile yasak aşkına yapmış olduğu bir telefon çağrısında, Hasan G'nin eşi ile karşılaştı. Genç kız büyük bir şok yaşadı, yasak aşkının eşinin telefonu açarak söylediği “Ben Hasan’ın eşiyim. Bizim 3 tane çocuğumuz var. Bir daha lütfen bizi rahatsız etmeyin” sözleri ile yıkıldı. Sancıları daha çok artan Melek D, evin tuvaletinde çocuğunu doğurduktan sonra kordon bağını kendisi kesti. Melek Demir, ölü doğmuş olduğunu söylediği bebeğini bir çantaya koyarak Baklalı Köyü Mezarlığı'nda bulunan babasının mezarına gömdü.


 ‘‘İHBARLAR ORTAYA ÇIKARTTI’’

Bir kişinin ihbar etmesi üzerine Melek D. hemen gözaltına alındı. Emniyette sorgusu yapılan Melek D, bebeğin ölü doğmuş olduğunu savundu. Gaziantep'te eğitim gördüğü sırada Hasan G. ile tanışmış olduğunu söyleyen Melek D'in ifadesi şu şekilde:  “Bana bekar olduğunu söyledi. Meğer evli ve aynı zamanda üç çocuk babasıymış. Aşık olmuştum. Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yaşayan ailesine gittik. Ailesinin yanında dini nikah kıydık. Daha sonra ise beraber olduk. Orada hamile kaldım. Bebeği aldırmak istedim ama yeterli parayı bulamadığım için doğurmaya karar verdim. Daha sonra ise Hasan’ın evli olduğunu öğrendim. O zaman doğurmaktan vazgeçtim. Ailemden çok korktuğum için hiç kimseye bir şey demedim. Evde tuvalette doğum yaptım fakat bebeğim ölü olarak doğdu. Ben de başka çarem olmadığı için gizli bir şekilde bebeğimi toprağa verdim. Ben onu öldürmedim. Bebeğim ölü bir şekilde doğdu. Çok pişmanım.”
Melek D. çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine yollandı. 

Son Güncelleme: 16.08.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.