banner388

Önce Çarptı Sonra Yaralıları Bagaja İstifledi

Adıyaman’da bisikletli iki küçük çocuğa çarpan aracın sürücüsü, ‘koltukları kirlenmesin’ diye çocukları arabanın bagajına istifledi.

Önce Çarptı Sonra Yaralıları Bagaja İstifledi

Adıyaman’da bisikletli iki küçük çocuğa çarpan aracın sürücüsü, ‘koltukları kirlenmesin’ diye çocukları arabanın bagajına istifledi.

12 Ağustos 2016 Cuma 15:15
Önce Çarptı Sonra Yaralıları Bagaja İstifledi

Kanlar içinde olan yaralı çocukları üst üste istifleyip arabanın bagajında taşıyan sürücünün, bu insanlık dışı davranışı güvenlik kameraları tarafından kayıt edildi. Yaralanan çocuklardan 1 tanesi yaşam mücadelesi veriyor. Yaralı olan çocukların ailesi başta şikayet etmedikleri sürücünün, çocuklarını bagajda taşıdığını öğrendiklerinde şikayetçi oldu. Kaza da bir önceki gün Kahta Siverek karayolunun Narince Köyünde gerçekleşti. Mehmet K., kontrolündeki 34 KS 6809 plakalı araç ile Mustafa Orhan (14) kontrolündeki bisiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile bisiklette bulunan sürücü Mustafa Orhan ve Hüseyin Orhan(13) ağır bir şekilde yaralandılar. Aracın sürücüsü yaralanan çocukları arabanın arka bagajına koyup Narince Köyünün Acil Sağlık İstasyonuna getirdi. Yaralanan çocuklar oradan ambulansa alınarak Kahta Devlet Hastanesine yollandılar.

 
‘‘ 13 YAŞINDAKİ HÜSEYİN ORHAN YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR’’

Yaralanan 14 yaşındaki Mustafa Orhan kazada ve kaza sonrasında açıklama yaparak, “Arkadaşlarla beraber ziyarete gidiyorduk. Eşyalarımızı almıştık. Karadut Köyü’nin Üzeyir Peygamber Ziyaretinin orada bulunan trafo yakınında bize araba çarptı. Çarpma sonucu ayağım kırıldı. Şoför ilk olarak arkadaşımı aldı ve bagaja attı. Daha sonra ise beni de alarak bagaja arkadaşımın yanına koydu. Beni bagaja sokmaya çalışırken elim bagaj kapısının arasına sıkıştı. Bende bağırmaya başladım. Sesimi duyunca bagajın kapısını açtı. Bende elimi çektim. Sonra tekrar bagajı kapatıp bizi Narince Köyüne götürdü. Orada ise ambulanslarla bizi alarak Kahta Devlet Hastanesi’ne götürdüler” dedi.

Yaralılardan birisinin dedesi Mustafa Orhan, “Kaza sırasında ben Kahta’daydım. Telefon edildi ve torunum ile yeğenimin kaza kapmış olduğu söylendi. Ardından Kahta Devlet Hastanesine gittim. İlk önce yeğenimi getirdiler. 15 dakika geçtikten sonra ise torunumu getirdiler. Gerger Karakol’unun Komutanı geldi. Şikayetçi misin dedi. Kaza bu isteyerek olmadı deyip, şikayetçi değilim dedim. Ardından gidip yeğenime ve torunuma çarpan arabaya baktım. Bagaj kan içerisindeydi. Daha sonra öğrendik ki çocuklara çarptıktan yaralıları bagaja sokup öyle hastaneye getirmiş. İki çocuğu üst üste istiflemiş ve öyle getirmiş. Adam birde bagaja koymadım dedi. Fakat arabanın içi tertemizdi. Böyle bir şey olamaz” dedi. Narince Köyü’nün sakinlerinden olan Mehmet Kaya, “Kazayı yapan şoför, çocukları buraya getirdi. Çocuklar arabanın bagajından çıktılar. Hayvana bile yapılmayacak olan şeyi çocuklara yapmış” dedi.

Yaralılardan birinin amcası olan Osman Orhan, “Bu adam, nasıl bir insan? Kaza bu elbet olur, insan kazada ölünebilir de. Fakat yaralıyı arabanın bagajında getirmek vahşice bir olay. Bu işin peşini asla bırakmayacağız. Çocuklardan bir tanesi ölümle pençeleşiyor. Diğerinin durumu da ağır. Narince'den Kahta’ya arabanın bagajında yaralı getirmiş. Allah bunun ve bunun gibilerin belasını versin. Böyle vahşilik olamaz. Bizim içimiz yanıyor. Dava eğeceğiz ve bu işin peşini asla bırakmayacağız. O adamın en ağır cezayı almasını istiyoruz” diye konuştu.  

Son Güncelleme: 04.01.2017 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.