banner388

Mermer yüklü tır, işçi servisi ile çarpıştı: 9 yaralı

MERMER YÜKLÜ TIR ZEYTİNYAĞI FABRİKASI İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN SERVİS ARACIYLA ÇARPIŞTI

Mermer yüklü tır, işçi servisi ile çarpıştı: 9 yaralı

MERMER YÜKLÜ TIR ZEYTİNYAĞI FABRİKASI İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN SERVİS ARACIYLA ÇARPIŞTI

14 Şubat 2024 Çarşamba 22:54
Mermer yüklü tır, işçi servisi ile çarpıştı: 9 yaralı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde mermer yüklü tırın, işçileri taşıyan servis minibüsüne çarptığı kazada 9 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, saat 18.10 sıralarında bir zeytinyağı fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Enis K. yönetimindeki 10 AGE 782 plakalı servis minibüsü, E-87 karayolunda Ayvalık sapağına girmek isterken, Abdullah A. idaresindeki 34 HPP 024 çekici ve 34BIE673 plakalı dorse ile çarpıştı.

Kazada minibüs şoförü Enis K. (42), Şafak A. (27), Derya K. (24) Yasemin A. (32), Nilüfer R. (49), Sezai A. (37), Semanur A. (33), Gülay M. (40) ve Selcen A. (40) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Ayvalık, Burhaniye ve Edremit devlet hastanelerine kaldırıldı. Durumu ağır olan servis şoförü Enis K. (42) ile Şafak A. (27), Ayvalık Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Balıkesir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, kaza yeri ve Ayvalık Devlet Hastanesi’ne giderek bilgi aldı.

Öte yandan, tırın işçileri taşıyan servis aracına çarpma anı kameralara yansıdı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 14.02.2024 23:22
Anahtar Kelimeler:
Ayvalık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.