banner388

Maçka'da Terörist Avına Devam

Maçka'da gerçekleşen hain saldırı sonrası terörist avına çıkan Trabzonluların dağlardaki arayışları devam ediyor.

Maçka'da Terörist Avına Devam

Maçka'da gerçekleşen hain saldırı sonrası terörist avına çıkan Trabzonluların dağlardaki arayışları devam ediyor.

22 Temmuz 2016 Cuma 13:27
Maçka'da Terörist Avına Devam

Trabzon'un Maçka ilçesinde 19 Temmuz sabahı gerçekleşen terörist saldırı sonrasındaİbrahim Akın, Çağdaş Tamkoç, Ramazan Donat isimli üç polis memuru şehit olmuş,  4'ü polis biri sivil 5 kişi de yaralanmıştı. Olay sonrası başlatıla operasyon devam ediyor. Bölge halkı silahını kapıp terörist avına çıktı.

 Dağlık ve ormanlık araziye kaçtığı düşünülen teröristler için Jandarma Özel Harekat timi, asker, polis ve Trabzonlular el birliğiyle arama yapıyor. Jandarma ve Polis Özel Harekat Timleri  kaçan teröristlerin yerini tespit etti, ancak yoğun yağmur ve sis operasyona engel oldu. Sis o kadar yoğundu ki teröristler gözden kayboldu. Teröristlerin 4 kişi olduğu biliniyor.



SALDIRIYI HBDH ÜSTLENDİ

3 polis memurunun şehit olduğu bu hain saldırıyı PKK terör örgütünün taşeronu olarak adlandırılan Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) üstlendi. Bir internet sitesi üzerinden saldırıyı üstlenen örgüt, Suruç saldırısının yıldönümü dolayısıyla bu eylemi gerçekleştirdiklerini açıkladılar. Ayrıca bu örgüt saldırıda 11 kişiyi öldürdüklerini söyleyerek yaptıkları eylemi büyük göstermeye çalışmışlar. HBDH örgütü bununla da yetinmeyip 7 Mayıs 2016 tarihinde Giresun'da Jandarma Başçavuş Zafer Çalışkan'ın şehit edildiği olayı da üstlendi.

Son Güncelleme: 22.07.2016 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.