banner388

komşular arasındaki silahlı kavgayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı

KOMŞULAR ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

komşular arasındaki silahlı kavgayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı

KOMŞULAR ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

20 Aralık 2023 Çarşamba 20:29
komşular arasındaki silahlı kavgayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı

Beylikdüzü’nde komşular arasında çıkan ve 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıkarken, olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Olay, dün 14.00 sıralarında Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde yaşanmıştı. Komşular arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada mermiler havada uçuşmuştu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş ve yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırılmıştı.

Polis ekiplerinin olaya ilişkin çalışmaları neticesinde, 18 Aralık günü K.A. isimli şahsın eşinin, aynı apartmanda ikamet eden M.K. ve İ.A. isimli şahıslar ile tartışma yaşadığı öğrenildi. Ekiplerin detaylı çalışmaları sonucu güvenlik kamera görüntüleri incelenirken, olay günü K.A. ve beraberindeki A.G., A.A., A.A. ile M.K. ve İ.A.’nın karşılıklı silahla kavga ettikleri M.K.’nın çıkan kavga sonucunda yaralandığı tespit edildi. Polis ekipleri, K.A., A.A., A.G., A.A., ve İ.A. isimli şahısları yakalayarak gözaltına alırken olayda kullandıkları 4 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet havalı tabanca ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından A.G., A.A., K.A. ve A.A. isimli şüpheli şahıslar “kasten yaralama”, “6136 SKM” ve “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” suçlarından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Son Güncelleme: 20.12.2023 23:06
Anahtar Kelimeler:
Beylikdüzü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.