banner388

Koca Dehşeti !

Kartepe ilçesinde Arslanbey’de bulunan evinde tartışma yaşadığı eşini pompalı tüfekle öldürerek, kapının önünde oturarak polisin gelmesini bekledi.

Koca Dehşeti !

Kartepe ilçesinde Arslanbey’de bulunan evinde tartışma yaşadığı eşini pompalı tüfekle öldürerek, kapının önünde oturarak polisin gelmesini bekledi.

27 Haziran 2016 Pazartesi 16:19
Koca Dehşeti !

Arslanbey’de tartışma yaşadığı eşini pompalı tüfekle vurarak öldüren Ömer Ö., kendisini polise ihbar ettikten hemen sonra evinin kapı girişinde oturarak polisin gelmesini bekledi. Alınan bilgilere göre, Arslanbey Enver Paşa Cadde üzerinde bulunan iki katlı evde gerçekleşen olayda, Ömer Ö. ve eşi Asiye Ö. (57), bilinmeyen sebeplerden dolayı tartışmaya yaşadılar. Tartışmanın daha da büyümesi ile Ömer Ö., evde olan otomatik tüfeği alıp eşi Asiye Ö.’ye ateş etti. Başından yaralanan eşi Asiye Ö. kanlar içerisinde yerde yatarken, Ömer Ö. ise polisi arayıp kendi kendini ihbar etti. İhbarın sonrasında olay bölgesine çok fazla sayıda polis ekibi gelirken, evin önüne gelen ekipler, eşini öldüren Ömer Ö.’yü tüfeği ile beraber kapının önünde beklerken buldular. Elindeki tüfeği yere koyup polise teslim olan Ömer Ö.'yü ekip araclarına götüren ekipler, içeri girdikleri sırada ise Asiye Ö.’yü kanlar içerisinde yerde yatarken buldular. Olayın olduğu yere gelen sağlık ekipleri ise yaptıkları kontrollerde Asiye Ö.’nün öldüğünü anladılar. Olayı duyup olay yerine gelen çiftin 5 tane çocuğu, anneleri Asiye Ö.’nün ölmüş olduğunu öğrenmelerinin üzerine sinir krizi geçirdiler. Karısını öldürdükten sonra Ömer Ö., polis ekiplerince karakola götürülünce, polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı hemen başlattı.

Son Güncelleme: 27.06.2016 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.