banner388

Kamyonetle ezdi, serbest bırakıldı

Adana’da tartıştığı erkek arkadaşı tarafından kamyonetle ezilen genç kız, 17 gündür koma halinde hayat mücadelesi veriyor.

Kamyonetle ezdi, serbest bırakıldı

Adana’da tartıştığı erkek arkadaşı tarafından kamyonetle ezilen genç kız, 17 gündür koma halinde hayat mücadelesi veriyor.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 13:04
Kamyonetle ezdi, serbest bırakıldı

Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddialara göre, sevgilisinin kamyoneti ile gezmeye giden Çukurova Üniversitesi İç Dekorasyon Bölümü öğrencisi Ece Çelik (23) ile erkek arkadaşı İbrahim D. arasında tartışma yaşandı. Genç kız arkadaşlarını arayarak “ Gelin beni alın” dedi.

Arkadaşları ve eski sevgilisi Ece Çelik’i almaya geldi. Araçtan zorla indi. Olay yerinden uzaklaşan İbrahim D. kısa bir süre sonra hızla olay yerine döndü. Çelik ve eski erkek arkadaşı Hüseyin A.'ya çarptı. İbrahim D. olay yerinden geri geri kaçmak isterken de Çelik'in üzerinden geçti. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine yaralılar hastaneye kaldırıldı.

31 Temmuz günü yaşanan olayda, yaralanan genç kız durumu ağır olduğu için kaldırıldığı özel hastaneden, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balacalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralı Hüseyin A. ise kazayı hafif yaralarla atlattı ve tedavisinin ardından taburcu edildi. Kaldırıldığı hastanede beyin ameliyatı geçiren Çelik 17 gündür komadan çıkamadı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Olayın zanlısı İbrahim D. 5 gün sonra yakalandı. İbrahim D. verdiği ifadede yaşananların kaza olduğunu, sevgilisine çarpmak istemediğini söyledi. Bunun üzerine İbrahim D. ifadesi alındıktan sonra emniyetten tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yemek yarışması birincisi

17 gündür komada olan ve bilinci kapalı bir şekilde tedavi gören Ece Çelik, daha önce iki televizyon programına katilmiş, son katıldığı yemek programında ise 25 bin liralık büyük ödülü kazandığı ortaya çıktı. Kazandığı parayla kendine ev tutup ailesinden ayrı yaşayan Çelik'in kalan parayla da geçimini sağladığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 17.08.2017 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.