banner388

Kamu personeline KKTC yasağı

Darbe kalkışmasından sonra alınan önlemler kapsamında kamu çalışanlarına KKTC’ye çıkış yasağı uygulamaya konuldu.

Kamu personeline KKTC yasağı

Darbe kalkışmasından sonra alınan önlemler kapsamında kamu çalışanlarına KKTC’ye çıkış yasağı uygulamaya konuldu.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 22:28
Kamu personeline KKTC yasağı

15 Temmuz gecesi yapılmaya çalışılan ancak büyük bir bozgunla sonuçlanan darbe girişiminden sonra paralel terör örgütü üyelerine yönelik operasyonlar ve tutuklamalar devam ediyor. Uygulamaya konulan bazı tedbirler kapsamında darbe girişiminde bulunan terör örgütü üyesi yurt dışına kaçmasını engellemek amacıyla sınır kapılarında özel masalar oluşturuldu. Atatürk Havalimanı’nda da bu konuda sıkı takip uygulanıyor.
KKTC’ye çıkışlar yasaklandı
Sınır kapılarına, haklarında gözaltı kararı verilen ya da açığa alınan kamu personelinin yurt dışına kaçışlarının önlenmesi amacıyla kamu personellerinin yurt dışına çıkabilmeleri "uygundur" yazısı getirmeleri isteniyor. Alınan önlemler kapsamında kamu çalışanlarının KKTC’ye çıkışları da durduruldu. Oluşturulan masalarda yeşil ve gri pasaportlarıyla yurt dışına çıkmak isteyenlerden kurumları tarafından görev emri yazısı getirmeleri şartı buluyor.
 
 

Son Güncelleme: 18.07.2016 22:36
Anahtar Kelimeler:
OperasyonAtatürkDarbe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deniz 2016-07-20 12:27:55

Zaten yuvalanma yerlerinden biri de KKTC. KKTC de denetim olmadığı için daha rahat hareket ediyorlar.