banner388

İyi Partililer araçlarına zarar verdiler

Manisa'da İyi Partililer ait park halindeki 2 araca çeşitli şekillerde zarar verdiler.

İyi Partililer araçlarına zarar verdiler

Manisa'da İyi Partililer ait park halindeki 2 araca çeşitli şekillerde zarar verdiler.

09 Haziran 2018 Cumartesi 22:34
İyi Partililer araçlarına zarar verdiler

Manisa'nın Yörük ve Cumhuriyet Mahallesi'nde İyi Partililere ait 2 araca yabancı madde dökülerek zarar verdiler. 

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre  İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ’a ait 45 LJ 832 plakalı araç ile Cumhuriyet Mahallesi 341. Sokak No: 7/2 adresinde ikamet eden İYİ Parti Salihli İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Uçar’a ait 45 LM 838 plakalı araca gece vakti kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar tarafından yabancı madde dökülerek zarar verildi.

Kızıltağ ve Uçar olayla ilgili polise haber verdi. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında şahıs veya şahısları yakalamak için çalışmalara başlandı.

Olayla ilgili konuşan Mesut Kızıltuğ, “Bu sokakta yakın yakına beş araba var. Ama özellikle benim aracıma zarar veriliyor. Başkan yardımcımın arabasının bulunduğu yerde de birçok araç var, ama sadece onun aracına zarar veriliyor. Bunu yapanlar yakalanıp, cezasız kalmayacaktır” sözcüklerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
SaldırıAraçİyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.