banner388

işçi servisi kaza yaptı: 23 yaralı

NÜKLEER GÜÇ SANTRALİNDE ÇALIŞAN İŞÇİLERİ TAŞIYAN SERVİS OTOBÜSÜ KAZA YAPTI: 23 YARALI

işçi servisi kaza yaptı: 23 yaralı

NÜKLEER GÜÇ SANTRALİNDE ÇALIŞAN İŞÇİLERİ TAŞIYAN SERVİS OTOBÜSÜ KAZA YAPTI: 23 YARALI

25 Mart 2024 Pazartesi 21:35
işçi servisi kaza yaptı: 23 yaralı

Mersin’in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde çalışan işçileri taşıyan servis otobüsü kaza yaptı. Kazada 23 kişi yaralandı.

Kaza, Mersin-Antalya D-400 karayolu Silifke ilçesi Akdere Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde çalışan işçileri taşıyan Ünsal G. yönetimindeki 33 AHG 159 plakalı servis otobüsü, Antalya istikametinden Mersin istikametine giderken refüje çarparak devrildi. Kazada otobüste bulunan 35 kişiden 23’ü yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Silifke’deki hastanelere kaldırılırken, polis ve jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı. Kaza nedeniyle itfaiye ve Karayolları ekipleri bölgede çalışma yaptı. Kaza nedeniyle yolda trafik bir süre tek yönlü olarak sağlandı.

Son Güncelleme: 25.03.2024 22:34
Anahtar Kelimeler:
Mersin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.