banner388

İhlas Holding'e Şok Gözaltı !

FETÖ soruşturmasında 51 şirkete yapılmış olan operasyonda toplam 84 kişi gözaltına alındı. İhlas Holding'in CEO'su olan Cahit Paksoy da gözaltına alınan kişiler arasında…

İhlas Holding'e Şok Gözaltı !

FETÖ soruşturmasında 51 şirkete yapılmış olan operasyonda toplam 84 kişi gözaltına alındı. İhlas Holding'in CEO'su olan Cahit Paksoy da gözaltına alınan kişiler arasında…

17 Ağustos 2016 Çarşamba 11:27
İhlas Holding'e Şok Gözaltı !

Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun'un yönetmiş olduğu, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonda İhlas Holding'in CEO'su olan Cahit Paksoy ve İsmail Aksoy gözaltına alındılar.

CAHİT PAKSOK KİM ?

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olmuş olan Paksoy, 1989’da İsveç’in Malmö Şehrinde Teknik Yöneticilik master programını tamamlamıştır. Daha sonra ise İstanbul Üniversitesi’nin İşletme Fakültesi, İşletme İktisadı Enstitüsü Bölümü’nde doktorasını yapmıştır. İş hayatına 1981 senesinde Deniz Nakliyatı T.A.Ş.’de mühendis olarak başlamıştır. 1993 ile1995 yıllarında Marmara Inc. şirketinde Genel Müdür birde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Aynı senelerde Deniz Nakliyatı T.A.Ş.’de Amerika Kıtasının Ülke Temsilciliğini de yapan Paksoy, 1996 senesinde Turktel Grup Şirketleri Genel Müdür olmuştur. 2002 ile 2004 seneleri arasında AYCELL’de birde Türk Telekom’da, 2004 ile 2006 arasında da AVEA’da CEO olarak görev yapmıştır. 2006 ile 2013 arasındabir dönem Yıldız Holding’de Ambalaj ve Bilişim Grubu Başkanlığı görevini yapmıştır. 2013 ile 2016 yıllarında ise bir çok yerli ve yabancı şirketler için yönetim, strateji birde pazarlama gibi üst düzey danışmanlık görevi yapan, aynı zamanda da TÜSİAD Üyesi olan Paksoy, Nisan ayı itibari ile İhlas Holding CEO’su ve İcra Kurulu Başkanı olmuştur.

''İHLAS HOLDİNG AÇIKLAMA YAPTI''

Medya da yayınlanan, Sn. Cahit Paksoy'un gözaltına alınmış olduğu haberi verilirken, şirketimizin adı da yersiz bir şekilde haberlerde yer aldı. Sn. Cahit Paksoy, şirketimizden kaynaklı olan bir sebepten gözaltına alınmamıştır. Ayrıca Sn. Cahit Paksoy Şirketimizde 18 Nisan 2016 tarihinde çalışmaya başladı. Bu haberlerdeki iddialar ise bu dönemi kapsamıyor.  Cahit Paksoy’un avukatından aldığımız beyana göre, 2013 senesinde, 5 ay süre ile, gözaltı işlemi yapılmış olan şirkette yönetici olarak çalışması sebebiyle, bilgisine müracaat edilmek için gözaltına alınmıştır. Bunun haricinde bir durum söz konusu olmamıştır. 
Şirketimizin, FETÖ’ye karşı olan duruşu bütün kamuoyunun malumudur.

Son Güncelleme: 17.08.2016 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.