banner388

Hayvanseverlerden Atakum Belediyesi'ne sitem! Ya gormeseydik?

Samsun Atakum ilçesinde tehlikeli ırk olarak adlandırılan bir köpeğin uygunsuz bir şekilde sokaktan alınmasına tepki gösteren bir vatandaşa Başkan Cemil Deveci'den cevap geldi.

Hayvanseverlerden Atakum Belediyesi'ne sitem! Ya gormeseydik?

Samsun Atakum ilçesinde tehlikeli ırk olarak adlandırılan bir köpeğin uygunsuz bir şekilde sokaktan alınmasına tepki gösteren bir vatandaşa Başkan Cemil Deveci'den cevap geldi.

19 Mart 2022 Cumartesi 21:44
Hayvanseverlerden Atakum Belediyesi'ne sitem! Ya gormeseydik?

Olay Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bir konut sitesinin önünde gerçekleşti.Yabancı ırk köpeğin ihbar üzerine polis tutanağı eşliğinde belediye toplama aracına alındı.Alınmadan önce köpeğin diğer köpekler gibi aracın içinde değil de dışarıda iple bağlanmış uyur vaziyette bulunması mahalle sakinlerinden bir kişinin fotoğraflarını çekip sosyal medyada yayınlamasıyla birlikte olay oldu.

''UYUTULAN HAYVAN NİÇİN İPLE BAĞLANDI,GÖRÜLMESE NE YAPILACAKTI?''

Vatandaşın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi;
''Samsun'da Rezillik Bitmiyor!
@atakumbeltr Bşk.@bskcemildeveci uyutulan hayvan iple niçin bağlandı? Görülmese ne yapılacaktı?
Sorumlulara gereği yapılmalıdır.'' dedi.
Ardından Atakum Belediye Başkanı Cemil Devecinin Hesabından şu açıklamalar yapıldı;
''Ekiplerimizden bilgi aldım. Can dostumuza herhangi bir uyuşturucu uygulanmadığı, dışarı bağlanmasının sebebi kaçmaması ve içeriden çıkartılma sebebi de diğer hayvanlara zarar verme ihtimalinden olduğu bilgisini aldım.Tasması olduğu için çipine bakıldığı çipi olmadığı görülünce ve tehlike bir cins olduğu için durum Jandarma Çevre, Doğa Ve Hayvanları Koruma Timi'ne bildirilerek ve  yetkililerin nezaretinde tutanak tutulmuştur. Yine de konunun derinlemesine araştırılması için inceleteceğim. dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2022-03-20 11:54:46

Bu hayvanların hepsi bir candır ırkınıda bu hayvan kendi seçmemiştir lütfen hayvanlara hassas davranalım

Misafir Avatar
ali 2022-03-21 09:41:18 @Murat

can taşıyorlar eyvAllah belediye belediyeliğini yapmıyor. sokaktaki hayvanlar tehlike saçıyor. bu denli ne olduda çoğaldı. her sokakta 2 li 3 köpekler. madem hayvan seversiniz. kurun derneğinizi . toplayın i a ş nisiz sizler bakın.... ben vatandaş olarak sokakta ne yapacağı belli olmayan bir canlıyla karşılaşmak istemiyorum.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Atakumlu 2022-03-19 23:28:27

Ha kavak belediyesi ha Atakum belediyesi biri AKP biri CHP iki zihniyette eziyet ve işkence biri dağ başına Gürgendağına bırakır diğeri arabaya bağlar yukarı tükürsen sakal aşşağı tükürsen bıyık

Avatar
ergin COŞKUNER 2022-03-20 06:58:26

benim çocuğumu markette köpek ısırdı yapılan iğneler size yapılsa eminim hiçkonuşmazdın eğer çok rahatsızssn al evinde bak sokaklar köpek yuvası değil

Avatar
nbg70 2022-03-21 10:39:16

Barınağa verilen bütün pitbullar öldürüldü.muhtemelen bu canın da akıbeti aynı olacak.Benimde pitbullum evladım dan farkı yok.