banner388

Halde Canlı Bomba !

İstanbul Bayrampaşa'da yeralan Avrupa Yakası Halinde sabah erken saatler canlı bomba herkesi paniğe soktu.

Halde Canlı Bomba !

İstanbul Bayrampaşa'da yeralan Avrupa Yakası Halinde sabah erken saatler canlı bomba herkesi paniğe soktu.

04 Temmuz 2016 Pazartesi 13:39
Halde Canlı Bomba !

Öne sürülen iddialar doğrultusunda üzerinde çarşaf olan bir erkek hal içine girmeye çalıştı. Fakat güvenlikler şahsın halinden şüphe duyarak durdurmak istediler. O sırada kişi çarşafı açıp üstünde bomba olduğunu söyleyerek oradan hemen kaçmaya başladı. Güvenlik ekipleri bir zaman şahsı kovaladı fakat durumu polis ekiplerine söylediler. Çarşaflı şahıs, olay bölgesine yakın bir bölgede minibüse binip ortalıktan kayboldu.

İhbarlar üzerine olayın yaşandığı bölgeye gelen ekipler kişinin eşkalini belirlemek amacı ile halde yer alan güvenlik kamerasını incelemeye alındı. Polislerin, çarşaflı olan şahsı yakalayabilmek amacı ile çalışması devam etmekte. Diğer yandan da bir vatandaş, "Bomba patlatacağını söyledi. Tellerden atlayarak kaçmış" dedi. 

Son Güncelleme: 04.07.2016 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.