banner388

Hakkari Şemdinli'de Çatışma: 1 Şehit

Hakkari'nin ilçesi olan Şemdinli’de yaşanan çatışma sonucu 1 uzman çavuş şehit düştü.

Hakkari Şemdinli'de Çatışma: 1 Şehit

Hakkari'nin ilçesi olan Şemdinli’de yaşanan çatışma sonucu 1 uzman çavuş şehit düştü.

18 Eylül 2016 Pazar 11:41
Hakkari Şemdinli'de Çatışma: 1 Şehit
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 3 gün önce sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yasağın ilan edilmiş olduğu Tuğlu, Çatalca, Erdemli ile Güvenli köylerinde güvenlik ekipleri operasyonlar başlattı. Operasyonlar esnasında Çatalca ile Erdemli köyleri aralığında kalan Soğuksu kırsalında PKK'lı teröristlerle yaşanan çatışmada Mersin’in nüfusuna kayıtlı olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin ağır bir şekilde yaralandı. Yaralı bir şekilde Yüksekova’nın Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınmış olan Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen dün kurtarılamayıp şehit oldu.
 
Şehit Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin ile Hakkari'de merkeze bağlı olan Ağaçdibi köyünün yakınlarında PKK'lı teröristlerle girilmiş olan çatışma esnasında şehit düşen Uzman Çavuş Sacit Olcay Kabaklıoğlu (Zonguldak), Uzman Jandarma Onbaşı Hüseyin Efe (Çankırı) ile Uzman Jandarma Erbaş Hakkı Doğan (İstanbul), Van’ın Jandarma Filo Komutanlığı’nda gece yapılmış olan tören ile memleketlerine uğurlandılar.
Son Güncelleme: 18.09.2016 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.