banner388

Fuhuş baskını 14 kişiye gözaltı

Zonguldak merkezli yapılan baskınlarda 14 kişi fuhuş yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Fuhuş baskını 14 kişiye gözaltı

Zonguldak merkezli yapılan baskınlarda 14 kişi fuhuş yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

01 Aralık 2017 Cuma 21:52
Fuhuş baskını 14 kişiye gözaltı

Zonguldak’ta emniyet güçleri gelen fuhuş ihbarını değerlendirdi. Yaklaşık 2 ay süren araştırmanın ardından kent merkezinde 15 ayrı adrese baskın yapan ekipler, Zonguldak, Karabük ve Bartın'da belirlenen 15 adreste eş zamanlı yapılan operasyonda Azerbaycan uyruklu J.T, G.O, I.A. ve Kırgızistan uyruklu G.A. ile birlikte Semih A., Cengizhan K., Sezai Ö., Erdal A., Nurhan K., Sebahattin C., Kenan A., Şahin A., Sadi Ö. ve ismi öğrenilemeyen bir kişiyi gözaltına aldı.

Yapılan baskında fuhuş çetesinin başı olduğu iddia edilen Nurhan K.’nın evinde yapılan aramada çok sayıda cinsel içerikli hap ve fuhuşla ilgili alınan hesapların tutulduğu not defterleri, çok sayıda telefon ve sim kartlar ele geçirildi.

Yoğun güvenlik önemleri altında Atatürk Devlet Hastanesi ek binasında sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.